ΖΩΔΙΑ

Τριήμερο συναισθηματικής υπερχείλισης και υπερβολών

Τριήμερο συναισθηματικής υπερχείλισης και υπερβολών

Σήμερα μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, δημιουργώντας σε όλους λίγο-πολύ τη διάθεση να σκεφτούν, να γράψουν, να δώσουν λύσεις σε πρακτικά ζητήματα και γενικότερα να επικοινωνήσουν αδιακρίτως.

Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη μπαίνει στο υδάτινο, συναισθηματικό και ανασφαλές ζώδιο του Καρκίνου και η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής και επιφυλακτική.

Έτσι, μέχρι το βράδυ η διάθεση κυμαίνεται μεταξύ Διδύμων και Καρκίνου και όλοι λίγο-πολύ αντιμετωπίζουν το δίλημμα «Να βγω και να ακολουθήσω τη ροή των γεγονότων ή να μείνω σπίτι και να... χουχουλιάσω;».

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν, πέρα από βροχερό, αναμένεται και αρκετά γκρινιάρικο, ίσως και λίγο δύστροπο, αφού η Σελήνη διανύοντας το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει δύσκολες όψεις με πλανήτες που σπρώχνουν σε ανατροπές, διεκδικήσεις και υπερβολικές αντιδράσεις. Πάνω απ' όλα το ζητούμενο θα είναι η ψυχραιμία και η λογική, που έχουν μεγάλες πιθανότητες να χαθούν, λόγω βιαστικών, εκρηκτικών και αλαζονικών συμπεριφορών.

Το Σάββατο, η τάση μας για υπερβολή θα είναι γενικά διάχυτη στην ατμόσφαιρα, είτε καταπιανόμαστε με πράγματα ευχάριστα που μας ενθουσιάζουν ή μας ευχαριστούν είτε με θέματα που θεωρούμε αγκάθια και θέλουμε να τα επιλύσουμε. Με αυτή την έννοια χρειάζεται να έχουμε κάπως την αίσθηση του μέτρου, γιατί κόντρες και καυγάδες καραδοκούν.

Την Κυριακή τα πράγματα χαλαρώνουν κάπως, αφού ναι μεν η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου, όμως οι όψεις με τους δύσκολους πλανήτες την έχουν αφήσει ήσυχη να χαλαρώσει και να εκδηλώσει τα θετικά της στοιχεία. Έτσι, η μέρα προσφέρεται για να ηρεμήσουμε, να φερθούμε με στοργή και θετικότητα στα κοντινά μας πρόσωπα και στους αγαπημένους μας, να διαβάσουμε, να πάμε σε ένα σεμινάριο ή σε κάποια καλλιτεχνική εκδήλωση.

Ας δούμε τις πλανητικές επιρροές του τριημέρου στα 12 ζώδια:

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι: Βρίσκονται σε υπερένταση, έχουν την τάση να φέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά και δεν πρέπει να αναλωθούν σε αντιπαραθέσεις, αλλά να αναζητήσουν την ηρεμία μέσα τους.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι αποφεύγουν τις κακοτοπιές και τείνουν να βρίσκονται στο σωστό μέρος τη σωστή ώρα και με τους κατάλληλους ανθρώπους. Μπορούν να βιώσουν ένα δημιουργικό τριήμερο κάτω από όλες τις συνθήκες.

Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι επηρεάζονται από τα γεγονότα και ρουφάνε σαν σφουγγάρια τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά. Το θέμα με αυτά τα ζώδια είναι να μην απορροφούν μόνο, αλλά να εκδηλώσουν και τη δική τους βούληση.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/2;

Τα SOS της εβδομάδος, από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου

Δώσε χρόνο σε ό,τι σε κάνει να περνάς όμορφα!

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/2