ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/6

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/6

Η ανησυχία είναι μια τεράστια σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Δεν αλλάζει τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι να σου κλέβει την χαρά και να σε εμποδίζει να κάνεις θετικές αλλαγές.

Διάβασε τι λέει η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Περνάς την ανανεωμένη σου φάση και αυτό που επιδιώκεις είναι να μεγαλώνεις όσο μπορείς τις αντιστάσεις σου απέναντι σε όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αυτό σε βοηθάει και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις, παρόλο των προβλημάτων που υπάρχουν γύρω σου.

Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μια ξαφνική γνωριμία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου τελείως αλλού αφού το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι καν στην λίστα των προδιαγραφών σου. Πιθανόν να είναι νεώτερο ή με διαφορετικό στίγμα και θα σε εντυπωσιάσει. Με τον Ζυγό υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις και ίσως να βάλετε κάποιους καινούργιους όρους.

Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι πρέπει να ασχοληθείς πολύ σοβαρά με θέματα που έχεις αφήσει εδω και καιρό. Πιθανόν ο σχεδιασμός νέων πραγμάτων να έχει σταματήσει λόγω του φόβου μήπως και δεν τα καταφέρεις. Τώρα όμως βλέπεις προοπτικές και αυτό σου κάνει πολύ καλό.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr