ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Carrefour Αλίμου: Έφτασε μια νέα εμπειρία αγορών

Carrefour Αλίμου: Έφτασε μια νέα εμπειρία αγορών

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος προχώρησε σε ριζική ανανέωση του Carrefour Αλίμου δημιουργώντας μια νέα εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές.

Πρόκειται για ένα ιστορικό κατάστημα των Νοτίων Προαστίων, που λειτουργεί από το 1992.

Με νέο συνολικό χώρο πώλησης 7.700 τ.μ., 36 ταμεία στη διάθεση των πελατών και 951 θέσεις στάθμευσης, το Carrefour Αλίμου αποτελεί ένα στολίδι για την περιοχή και προσκαλεί τους καταναλωτές να απολαύσουν τον ανανεωμένο χώρο, τις νέες υπηρεσίες, μία τεράστια γκάμα ποιοτικών προϊόντων και τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Σε αυτό το πλαίσιο, από τις 6 Ιουλίου μέχρι τα τέλη του μήνα, οι πελάτες θα απολαμβάνουν ιδιαίτερες καλοκαιρινές προωθητικές ενέργειες, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Για τη μεγαλύτερη ευκολία των καταναλωτών και τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού καταστήματος που δίνει την αίσθηση εμπορικού κέντρου, το Carrefour Αλίμου είναι οργανωμένο σε 9 διαφορετικούς καταναλωτικούς μικρόκοσμους:

Αγορά:

Πρόκειται για ένα φιλικό χώρο, που θυμίζει «λαϊκή αγορά», που φιλοξενεί καθημερινά, μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρουτολαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, αρτοπωλείου, ζαχαροπλαστείου, τυροκομικά και αλλαντικά, και όλα αυτά στην καλύτερη ποιότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Μεταξύ αυτών, νέες σειρές υπηρεσιών και προϊόντων όπως, διεθνείς γεύσεις τυριών και αλλαντικών, καθημερινά φρεσκοψημένο ζεστό ψωμί από το φούρνο του καταστήματος και ολόφρεσκα γλυκά, θα εκπλήξουν ευχάριστα τους καταναλωτές.

Βιολογικά Προϊόντα:

Το συγκεκριμένο τμήμα προσφέρει πλήθος επώνυμων αλλά και βιολογικών προϊόντων Carrefour, που ικανοποιούν απόλυτα την αναζήτηση των καταναλωτών για προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, υψηλής ποιότητας.

Κατεψυγμένα:

Μέσα από μια απλή διαδρομή στο τμήμα κατεψυγμένων, που ακολουθεί τις ανάγκες κάθε γεύματος (πρωινό-γεύμα-δείπνο), ο επισκέπτης έχει στη διάθεσή του τη μεγαλύτερη ποικιλία κατεψυγμένων τόσο σε επώνυμα όσο και σε προϊόντα Carrefour. Οι νέες καταψύξεις, καθώς και η αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών διατήρησης της θερμοκρασίας, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα συντήρησης των προϊόντων, ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια.

Kάβα:

Στο χώρο της κάβας, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από την πιο πλούσια ποικιλία ελληνικών και ξένων κρασιών από όλον τον κόσμο. Η μεγάλη συλλογή σε μπύρες εισαγωγής, η τεράστια γκάμα σε οινοπνευματώδη ποτά, αλλά και ο ειδικός οινολόγος που επισκέπτεται το κατάστημά κάθε μήνα, θα ενθουσιάσει ακόμη και τον πιο «ψαγμένο» πελάτη.

Ομορφιά:

Σε ένα ενιαίο χώρο ομορφιάς και ευεξίας, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών (μακιγιάζ, κρέμες, αρώματα, αξεσουάρ, κλπ.) και προϊόντων υγιεινής.

Την ίδια στιγμή, οι πελάτισσες μπορούν να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος και να προμηθευτούν προϊόντα μακιγιάζ, να συμβουλευτούν τον ειδικό για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, να δοκιμάσουν δωρεάν νέα προϊόντα ομορφιάς και να γνωρίσουν την ανανεωμένη σειρά καλλυντικών της Carrefour «Les Cosmetiques».

Βρεφικά:

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που «ταξιδεύει» τους πελάτες μέσα από το χρώμα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, προσφέρει λύσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς γονείς. Ποικιλία προτάσεων για τον ύπνο, το ντύσιμο, το μπάνιο, τη βόλτα και το φαγητό του μωρού θα σας κερδίσουν αμέσως, ενώ η ειδική σύμβουλος του τμήματος είναι έτοιμη να λύσει όλες σας τις απορίες.

Σπίτι:

Ο συγκεκριμένος χώρος, φιλοξενεί 4 τμήματα. Τα είδη για την κουζίνα, το τραπέζι, το μπάνιο και τη διακόσμηση του σπιτιού σας, θα σας κερδίσουν αμέσως με την ποικιλία, το χρώμα, το στιλ, αλλά και τις απίστευτες τιμές των προϊόντων.

Μόδα:

Ένας χώρος για όλη την οικογένεια, τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Μια πλούσια συλλογή ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων Carrefour «Tex» που ακολουθούν πάντα τις τάσεις τις μόδας, θα καλύψουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τεχνολογία:

Σε έναν ενιαίο χώρο, ο καθένας μπορεί να βρει μία πλήρη συλλογή ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τέλος, το Carrefour Αλίμου προσφέρει ταυτόχρονα στους καταναλωτές μία σειρά πρωτοποριακών υπηρεσιών, που απαντούν στις ανάγκες τους και διευκολύνουν τις αγορές τους: Τα ταμεία αυτόματης εξυπηρέτησης (self check-out), η κοινή γραμμή εξυπηρέτησης πελατών, το Wi-Fi, η Υπηρεσία συσκευασίας δώρων είναι μερικές μόνο από αυτές. Επίσης, ο «Παιχνιδόκοσμος», ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για δημιουργικό παιχνίδι, που προορίζεται για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, θα ενθουσιάσει τους μικρούς επισκέπτες, χαρίζοντας στους γονείς τους ένα δίωρο ξένοιαστων αγορών και περιπλάνησης.

Χαμηλές τιμές και ασυναγώνιστες προσφορές όλο το χρόνο:

Το Carrefour Αλίμου προσφέρει συνεχώς ευκαιρίες, παρέχοντας στους πελάτες του χαμηλές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και μειώνοντας τις τιμές σε εκατοντάδες προϊόντα. Πολλές προσφορές και εκπτώσεις, τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, και φυσικά τα Carrefour «Discount», μία σειρά ποιοτικών προϊόντων Carrefour, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, θα κερδίσουν τις καρδιές των καταναλωτών.