ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στην Αγγλία: Μητέρα έβαζε το σύντροφό της να βιάζει τις κόρες της

Σοκ στην Αγγλία: Μητέρα έβαζε το σύντροφό της να βιάζει τις κόρες της

Φρίκη έχει προκαλέσει η διεστραμμένη δράση μίας μητέρας στην Αγγλία, η οποία έβλεπε τον σύντροφό της να βιάζει τις ανήλικες κόρες της κάτω από τη δική της, μάλιστα, παρότρυνση.

Ο λόγος; Πίστευε ότι με αυτό τον πρωτοφανή τρόπο θα διαπαιδαγωγηθούν σεξουαλικά τα παιδιά της.

Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει τη χώρα συνέβη στο Weston-super-Mare στο Somerset.

Η 65χρονη μητέρα, προτού τις παραδώσει στις αρρωστημένες ορέξεις του συντρόφου της έντυνε τις τρεις κόρες της με πρόστυχα εσώρουχα και τις «πότιζε» με αλκοόλ. Για επτά ολόκληρα χρόνια γινόταν θεατής ενός διεστραμμένου σκηνικού, με πρωταγωνίστριες τα ίδια της τα παιδιά.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε η ίδια στο δικαστήριο επέτρεπε οι πράξεις αυτές να γίνονται μόνο παρουσία της ίδιας, καθώς με αυτό τον τρόπο αντλούσε διεστραμμένη ικανοποίηση από το «θέαμα».

Αποκάλυψε το μυστικό όταν πέθανε ο βιαστής – σύντροφος

Ο εφιάλτης των ανήλικων κοριτσιών αποτελούσε για πολλά χρόνια ένα επτασφράγιστο μυστικό. Υπό το φόβο ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα καμία κοπέλα δεν μπορούσε να διηγηθεί τις τραγικές στιγμές που πέρναγαν το διάστημα από το 1975 έως το 1982.

Ωστόσο, ο συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε το μόλις το 2010 όταν ένα από τα θύματα κατήγγειλε στην ασφάλεια τον εφιάλτη που ζούσε αυτή και οι αδερφές της. Μάλιστα, προχώρησε στην καταγγελία όταν άκουσε ότι βιαστής είχε πεθάνει.

Η μητέρα αηδιασμένη ζήτησε να τιμωρηθεί

Την περασμένη Τετάρτη, η διεστραμμένη μητέρα κρίθηκε ένοχη για 25 κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες η υποβοήθηση και υποκίνηση του βιασμού των ίδιων της των παιδιών! Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση.

Η ίδια παραδέχθηκε την ενοχή της για τα όσα έζησαν τα παιδιά της εδώ και επτά χρόνια. Παράλληλα, αηδιασμένη με τα όσα άκουγε ζήτησε να τιμωρηθεί. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι θα σταματούσε όλο αυτό που συνέβαινε αν οι ίδιες οι κάτω από 16 χρονών κόρες της αντιστέκονταν.

Η δικαιολογία...

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο η μητέρα είχε μείνει έγκυος, προτού ενηλικιωθεί, στην ηλικία των 17 ετών.

Όταν λίγα χρόνια μετά γνώρισε τον αρρωστημένο σύντροφό της του ανακοίνωσε ότι είχε μείνει έγκυος μετά την πρώτη της σεξουαλική επαφή με τον πατέρα των παιδιών της και πως δεν είχε άλλες επαφές με άλλους άντρες.

«Τότε εκείνος» είπε ο εισαγγελέας «φαίνεται να της πρότεινε να διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά τα παιδιά της, για να μην τους συμβεί το ίδιο. Της είπε μάλιστα ότι την πρακτική αυτή ακολουθούν διάφοροι πολιτισμοί, όπου νεαρές κοπέλες έχουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία με κάποιον έμπιστο της οικογένειάς τους».