ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Μαριονετίστας φαντασιωνόταν ότι τρώει και βιάζει παιδιά!

Σοκ: Μαριονετίστας φαντασιωνόταν ότι τρώει και βιάζει παιδιά!

Σενάριο από ταινία τρόμου μοιάζει η υπόθεση ενός 57χρονου άνδρα από τη Φλόριντα, ο οποίος συνελήφθη από το FBI λόγω «ακραία βίαιων συζητήσεων σχετικά με την απαγωγή, σεξουαλική κακοποίηση, δολοφονία και τον κανιβαλισμό παιδιών».

Ο Ρόναλντ Μπράουν επί χρόνια έβγαζε τα προς το ζην διασκεδάζοντας με τις μαριονέτες του παιδιά σε πάρτι, σχολικές γιορτές ή εκδηλώσεις ενοριών.

Την περασμένη εβδομάδα το FBI εντόπισε τα ηλεκτρονικά του ίχνη σε ιστοσελίδα παιδικής πορνογραφίας, όπου ο μαριονετίστας συζητούσε στο τσατ. Ιδού κάποιες από τις αποκρουστικές του φαντασιώσεις:

Ήθελε κλειδώσει ένα παιδάκι, δεμένο, μέσα σε μία ντουλάπα και να το φάει το Πάσχα. Σε άλλη συζήτηση έγραψε ότι νιώθει «το στόμα του να υγραίνεται» κάθε φορά που έβλεπε ένα μωρό, κοριτσάκι.

Το FBI βρήκε στο σπίτι του CD με φωτογραφίες νεκρών παιδιών και άλλων σε σαδομαζοχιστικές στάσεις. Ο ίδιος ομολόγησε στους Αμερικανούς πράκτορες ότι φαντασιωνόταν πως στραγγαλίζει, διαμελίζει και στη συνέχεια τρώει τα θύματά του. Μάλιστα, είπε ότι ήθελε να φάει ένα συγκεκριμένο αγοράκι που είχε γνωρίσει σε εκδήλωση εκκλησίας.

Ο άνδρας είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές το 1998, όταν αστυνομικοί είχαν ανακαλύψει παιδικά εσώρουχα στο αυτοκίνητό του. Τότε είχε δικαιολογηθεί λέγοντας ότι είναι ρούχα για τις μαριονέτες του.