ΚΟΣΜΟΣ

H μητέρα του μακελάρη στις ΗΠΑ ετοιμαζόταν για το τέλος του κόσμου;

H μητέρα του μακελάρη στις ΗΠΑ ετοιμαζόταν για το τέλος του κόσμου;

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ξένων μέσων, η μητέρα του Adam Lanaz, του μακελάρη στο σχολείο Sandy Hook στις ΗΠΑ, ανήκε στις λεγόμενες ομάδες των ''Doomsday Preppers'', των ανθρώπων δηλαδή που προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου...

Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες Daily Mail και The Independent, η Nancy Lanza, δασκάλα στο δημοτικό σχολείο όπου ο γιος της σκόρπισε τον θάνατο, αποθήκευε στο σπίτι της μεγάλες ποσότητες τροφίμων, νερού και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.

Η γυναίκα πίστευε, όπως λένε τα ξένα ΜΜΕ, στο τέλος του κόσμου και μάζευε προμήθειες για την επιβίωση της ίδιας και του γιου της.

Η 54χρονη περιγράφεται, από την πλειονότητα όσων τη γνώριζαν, ως άτομο ''εθισμένο'' στα όπλα, τη σκοποβολή και την τελειότητα.

Τελειότητα για την οποία πίεζε αφάνταστα τον νεαρό γιο της Άνταμ, επιμένοντας πως το παιδί πρέπει να είναι άριστος μαθητής, καθώς επίσης να την ακολουθεί και τις φορές που η ίδια πήγαινε για σκοποβολή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σπίτι όπου έμεναν οι δυο τους, βρέθηκαν και αρκετά όπλα, ανάμεσα σε διάφορα είδη επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Νάνσι Λάνζα: Ο γιος μου έκαιγε τον εαυτό του με αναπτήρα

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για τις κηδείες των μικρών μαθητών

Αυτά είναι τα παιδιά που σκότωσε ο Λάνζα στο μακελειό του Κονέκτικατ