ΚΟΣΜΟΣ

5χρονος που έζησε από τον τυφώνα, σκοτώθηκε από σκύλο

5χρονος που έζησε από τον τυφώνα, σκοτώθηκε από σκύλο

Αν έχεις τύχη διάβαινε... λέει η παροιμία και η τραγική ιστορία αυτού του μικρού αγοριού από την Οκλαχόμα την επιβεβαιώνει απόλυτα.

Το 5χρονο αγοράκι από το Μουρ της Οκλαχόμα επιβίωσε από τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε την περιοχή το Μάιο και άφησε δεκάδες νεκρούς και έχασε τη ζωή του όταν το κατασπάραξε σκύλος.

Ο μικρός έκλαιγε και φώναζε και το 70 κιλών μπουλμαστίφ θεώρησε ότι πήγε να το χτυπήσει και επιτέθηκε στο παιδί, σύμφωνα με το NBC.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου προσπάθησε να απομακρύνει το ζώο από το παιδί αλλά μάταια.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας, η ιδιοκτήτρια του σκύλου, που είχε αναλάβει να κρατήσει το 5χρονο αγόρι για μερικές μέρες καθώς οι γονείς του αναστήλωναν το σπίτι τους στο Μουρ, καθόταν μαζί του. Με τις νευρικές κινήσεις που έκανε το αγόρι, ο σκύλος νόμιζε ότι έκανε επίθεση στην ιδιοκτήτρια του και όρμηξε για να την προστατεύσει.

Σύμφωνα με την Ένωση Αμερικανών Κτηνιάτρων, τα μπουλμαστίφ είναι μεγαλόσωμα και δυνατά σκυλιά, ωστόσο, θεωρούνται ιδιαίτερα πιστά και κατάλληλα για οικογένειες. Δυστυχώς αυτή η αφοσίωση ήταν που στοίχισε στο μικρό αγόρι τη ζωή του.