ΚΟΣΜΟΣ

Οδήγησε 300 χλμ. ενώ... κοιμόταν!

Οδήγησε 300 χλμ. ενώ... κοιμόταν!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νέα Ζηλανδία, όπου μια γυναίκα οδήγησε όλη τη νύχτα, ενώ κοιμόταν πάνω στο τιμόνι! Μάλιστα, παράλληλα με την οδήγηση, η κοιμισμένη γυναίκα έγραφε και μηνύματα στα κινητά των φίλων της.

Η γυναίκα ξεκίνησε από το Χάμιλτον και - αφού οδήγησε 300 χλμ - έφτασε στις ακτές Μάουντ Μαουνγκάνουι. Το επόμενο πρωί, δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα.

Οι γνωστοί της κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησαν τις αρχές, όταν- κατά τη διάρκεια του ταξιδιού- από το τηλέφωνο της γυναίκας αποστέλλονταν ασύνδετα SMS μηνύματα.

Από το περιεχόμενο κατάλαβαν ότι η οδηγός βρίσκεται σε λήθη. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η αστυνομία, ενώ ένας από τους φίλους της δήλωσε ότι, πριν ξεκινήσει για τον προορισμό της, η γυναίκα πήρε ένα υπνωτικό χάπι.

Η γυναίκα βρέθηκε τελικά από τον ξάδελφό της,να ροχαλίζει πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου της έξω από ένα πρώην διαμέρισμά της.

Φυσικά, η αστυνομία της έχει απαγγείλει τις σχετικές κατηγορίες αλλά, ευτυχώς, και ως εκ θαύματος, κανείς δεν έπαθε κακό.

Οι επιστήμονες λογομαχούν γι΄αυτή τη μοναδική περίπτωση – μερικοί λένε ότι η γυναίκα κόλλησε στα σύνορα της κατάστασης μεταξύ του ύπνου και της εγρήγορσης, ενώ άλλοι το αποδίδουν αυτό στο φαινόμενο του "μικροΰπνου".