ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Σκότωσαν την κόρη τους και αποκεφάλισαν το σύντροφό της

ΣΟΚ: Σκότωσαν την κόρη τους και αποκεφάλισαν το σύντροφό της

Μία νεαρή γυναίκα 20 μόλις χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των ίδιων της των γονιών και συγγενών, οι οποίοι τη σκότωσαν στην κυριολεξία στο ξύλο και στη συνέχεια αποκεφάλισαν το σύντροφό της... για λόγους τιμής!

Οι δύο ερωτευμένοι νέοι επέστρεψαν στο χωριό τους μαζί, πιστεύοντας ότι θα τούς επέτρεπαν τελικά να παντρευτούν.

Η Nidhi Barak ήταν φοιτήτρια καλών τεχνών και ο 23χρονος Dharmender Barak σπούδαζε σε τεχνικό κολλέγιο.

Δολοφονήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, όμως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής MailOnline, μπροστά στα μάτια των κατοίκων του χωριού Gharnavati στο ινδικό κρατίδιο Haryana.

Το νεαρό ζευγάρι είχε κλεφτεί την Τρίτη και κατέφυγε στο Δελχί, επειδή οι οικογένειές τους δεν ενέκριναν τη σχέση τους.

Όμως πίστεψαν τις υποσχέσεις τους, ότι δε θα τούς κάνουν κακό, και γύρισαν στο χωριό τους νομίζοντας ότι θα μπορέσουν να παντρευτούν... με τις ευχές των δικών τους.

Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς και το θείο της νεαρής κοπέλας, ενώ αναζητούν τον αδερφό της και άλλα μέλη της οικογένειάς της που εξαφανίστηκαν μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις αρχές, το ζευγάρι βασανίστηκε για πολλές ώρες στο πατρικό σπίτι της κοπέλας, όπου εκείνη άφησε την τελευταία της πνοή από το πολύ ξύλο που έφαγε και μάλιστα... σε δημόσια θέα.

Ο Dharmender Barak κακοποιήθηκε σωματικά, ενώ του έσπασαν τα πόδια πριν τον αποκεφαλίσουν. Το άψυχο σώμα του πετάχτηκε κοντά στο σπίτι της οικογένειάς του σε δημόσιο χώρο.

Την αστυνομία ειδοποίησε ένας γείτονας της οικογένειας της κοπέλας, οι οποίοι αφού τη σκότωσαν έβαλαν φωτιά στο πτώμα της.