ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική ιστορία: Αδέρφια ενώθηκαν ξανά μετά από 60 χρόνια

Συγκλονιστική ιστορία: Αδέρφια ενώθηκαν ξανά μετά από 60 χρόνια

Σε ηλικία 67 ετών και μετά από χρόνια ερευνών η Ρίτα Χόλφοντ κατάφερε να βρει τα αδέρφια της.

Το καλοκαίρι του 1946, στο χωριό Potteries, η μητέρα της νεογέννητης τότε Ρίτα αποφάσισε να την αφήσει έξω από την πόρτα ενός σπιτιού.

Η Ρίτα στάθηκε τυχερή, καθώς οι θετοί γονείς της την μεγάλωσαν με αγάπη, ενώ ήταν ειλικρινείς μαζί της αποκαλύπτοντας της πώς είναι υιοθετημένη.

Ψάχνοντας να βρει τις αληθινές της ρίζες μετά από χρόνια, η Ρίτα βρήκε ότι είναι κόρη μιας barwoman από το Northumberland ονόματι Ρόζμαρι και ότι έχει άλλα δύο βιολογικά αδέρφια τα οποία όμως η μητέρα της αποφάσισε να κρατήσει και να μεγαλώσει.

Αυτό όμως που της προκάλεσε τεράστιο σοκ ήταν η ανακάλυψη ότι είχε ακόμα δύο αδέρφια, τα οποία η μητέρα της είχε επίσης εγκαταλείψει σε πόρτες σπιτιών!

Από το επώνυμο της μητέρας της, το οποίο βρήκε στο πιστοποιητικό θανάτου της, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των δύο αδερφών της.

«Ποτέ δεν είναι αργά να βρεις την οικογένειά σου... Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι για τις στιγμές που έχουμε ζήσει από τη στιγμή που βρήκαμε ο ένας τον άλλο», δηλώνει η ίδια, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση αλλά και τη χαρά της.