ΚΟΣΜΟΣ

«Βουτιά» θανάτου για την πρώην του Alvaro!

«Βουτιά» θανάτου για την πρώην του Alvaro!
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η πρώην σύντροφος του Alvaro, του συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, αυτοκτόνησε. Η Cibele Dorsa, έβαλε τέλος στη..

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η πρώην σύντροφος του Alvaro, του συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, αυτοκτόνησε. Η Cibele Dorsa, έβαλε τέλος στη ζωή της προχθές , πέφτοντας από τον έβδομο όροφο του σπιτιού της στο Morumbi, του Sao Paulo.

"Λυπάμαι, δεν άντεχα να διαχειριστώ το θάνατο...έχω αγωνιστεί όσο θα μπορούσα.", είναι λίγα από τα λόγια που έγραψε η Cibele Dorsa σε επιστολή της στο περιοδικό «Caras» , λίγο πριν πάρει τη μοιραία απόφαση.


Η Cibele αποφάσισε να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη καθώς δεν μπορούσε να αντέξει το χαμό του συντρόφου της, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει στις 30 Ιανουαρίου.


«Συγχωρήστε τη μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή, είναι σαν να ήταν κλειδωμένη μέσα μου, είμαι κουρασμένη, λυπάμαι , αλλά η έλλειψη με πονά... ομολογώ ότι με τον Gilberto ήταν όλα πιο εύκολα. Τον αγαπώ πάρα πολύ, δεν ήξερα καν πώς μπορώ να συνεχίσω εδώ στο σπίτι ... ήταν κρύο, έχω την αίσθηση ότι βγαίνω από το σώμα μου μερικές φορές, και αυτό μου δίνει ανακούφιση στον πόνο…» γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η 35χρονη γυναίκα.

Αναφέρεται επίσης και στον πρώην σύντροφό της, λέγοντας: « Doda, εύχομαι μια μέρα ο Θεός να σας συγχωρέσει για αυτό που κάνατε με την Αθηνά και με τα παιδιά, λυπάμαι ... η Αθηνά δε θα μάθει ποτέ πως είναι η πραγματική αγάπη.».