ΚΟΣΜΟΣ

Καντάφι: «Σταματήστε τη βάρβαρη επίθεση»

Καντάφι: «Σταματήστε τη βάρβαρη επίθεση»
Μήνυμα απηύθυνε σήμερα προς την Ομάδα Επαφής για τη Λιβύη που συνέρχεται σήμερα στο Λονδίνο, ο Μουάμαρ Καντάφι, ζητώντας να τερματίσει τη...

Μήνυμα απηύθυνε σήμερα προς την Ομάδα Επαφής για τη Λιβύη που συνέρχεται σήμερα στο Λονδίνο, ο Μουάμαρ Καντάφι, ζητώντας να τερματίσει τη "βάρβαρη επίθεση" εναντίον της χώρας του, συγκρίνοντάς την με τις στρατιωτικές εκστρατείες του Χίτλερ στην Ευρώπη.

"Σταματήστε τη βάρβαρη και άδικη επίθεσή σας εναντίον της Λιβύης", αναφέρει ο Καντάφι στον μήνυμά του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το λιβυκό πρακτορείο ειδήσεων Jana.

"Αφήστε τη Λιβύη στους Λίβυους. Διεξάγετε μία επιχείρηση εξόντωσης ενός λαού που ζει σε ασφάλεια και καταστροφής μίας χώρας σε ανάπτυξη", αναφέρεται στο μήνυμα του συνταγματάρχη Καντάφι.

"Για ποιόν λόγο επιτίθεσθε εναντίον κάποιου που πολεμά την Αλ Κάιντα", αναφέρει ο συνταγματάρχης Καντάφι, που κατηγορεί τους εξεγερθέντες ότι ενεργούν για λογαριασμό της Αλ Κάιντα. "Αφήστε την Αφρικανική Ένωση να διαχειρισθεί την κρίση, η Λιβύη θα αποδεχθεί ό,τι αποφασίσει η Ένωση", αναφέρεται επίσης στο μήνυμα.