ΚΟΣΜΟΣ

Φρανσουά Ολάντ: Οι γυναίκες του προέδρου

Φρανσουά Ολάντ: Οι γυναίκες του προέδρου

Δεινός καρδιοκατακτητής αποδεικνύεται ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Ο γόης του Παριζιάνικου μεγάρου Elysée, είχε πάντα στο πλευρό του όμορφες γυναίκες, με τις οποίες ζούσε παράφορους έρωτες, που δεν κατέληγαν ποτέ στην εκκλησία.


Από την πρώτη του αρραβωνιαστικιά, Ντομινίκ Ρομπέρ, μέχρι το παράνομο αίσθημα με την όμορφη ηθοποιό Ζιλύ Γκαγιέ, ο Γάλλος πρόεδρος δεν έμεινε ποτέ μόνος του, αφού η μια σχέση άρχιζε πριν καν τελειώσει η άλλη!


Ο αρραβώνας του με την Ντομινίκ Ρομπέρ
Η πρώτη σχέση του Φρανσουά Ολάντ, είναι η Ντομινίκ Ρομπέρ, ανιψιά του Λουί Μεξαντώ, βουλευτή του Καλβαντός και στενού φίλου του Φρανσουά Μιτεράν, με τον οποίο ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση.

robertt

Ήταν ένας φοιτητικός έρωτας, καθώς γνωρίστηκαν στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών και πολύ γρήγορα αρραβωνιάστηκαν.


Το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του: Σεγκολέν Ρουαγιάλ

segg


Αναμφίβολα η γυναίκα της ζωής του ήταν η γαλλίδα πολιτικός Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Έζησαν μαζί 30 χρόνια και απέκτησαν 4 παιδιά, τον Τόμας (1984), την Κλέμενς (1985), τον Ζουλιέν (1987) και την Φλόρενς (1992). Γνωρίστηκαν, στα τέλη του 1970, σε ένα πάρτι του πανεπιστημίου τους και ο έρωτας τους ήταν καρμικός, αφού και οι δυο ονειρεύονταν από τότε την προεδρία της Γαλλίας.
Δεν έκαναν το μεγάλο βήμα και η σχέση τους δεν επισημοποιήθηκε ποτέ ενώπιων Θεού και ανθρώπων. Χώρισαν επίσημα το 2007, μετά τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.

Φρανσουά Ολάντ - Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Το πρώην ισχυρό πολιτικό ζευγάρι της Γαλλίας.

francua segolen

Η νυν κυρία του προέδρου, Βαλερί Τριεβάιλερ

valerie-trierweiler-actrice-9218 w1000


Από το 2006, όμως, πριν χωρίσει και επίσημα την Ρουαγιάλ, ο Γάλλος πρόεδρος ήταν ερωτευμένος με την δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβάιλερ, η σχέση τους όμως παρέμεινε κρυφή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Τον Νοέμβριο του 2007 η όμορφη δημοσιογράφος, σε συνέντευξη της, παραδέχτηκε ανοιχτά τη σχέση της με τον Φρανσουά. Από τότε λογίζεται ως η πρώτη κυρία της Γαλλίας και τον συνοδεύει σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις.

Ο Γάλλος πρόεδρος και η πρώτη κυρία της Γαλλίας.

francois-hollande-et-sa-compagne-valerie-trierweiler 713605 460x306

Ο παράνομος δεσμός, Ζιλύ Γκαγιέ

juliiiee


Ο «καρδιοκατακτητής» πρόεδρος, που δεν έχει παντρευτεί καμία από τις αγαπημένες του, φημολογείται ότι τώρα έχει σχέση με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλύ Γκαγιέ.


Στις αρχές του έτους, το γαλλικό περιοδικό Closer αποκάλυψε ότι η καρδιά του Γάλλου προέδρου ανήκει πια στην όμορφη ηθοποιό Ζιλύ Γκαγιέ. Η κρυφή σχέση του προέδρου δεν άργησε να κάνει τον γύρο του κόσμου, με αποτέλεσμα να στείλει την σύντροφο και πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβάιλερ, στο νοσοκομείο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα οι δυο τους συναντιούνται κρυφά κάθε εβδομάδα και ο Γάλλος πρόεδρος είναι ιδιαίτερα περιποιητικός με την Ζιλύ.

juliet

Η 41χρονη ηθοποιός, που είναι μητέρα δύο παιδιών, συμμετείχε σε προεκλογικό σποτ του Φρανσουά Ολάντ, στο οποίο τον περιγράφει ως ένα ταπεινό και εξαιρετικό άνθρωπο, που «ακούει».


Πιέσεις για να μιλήσει για την ιδιωτική ζωή του.


Η πολιτική σκηνή της Γαλλίας ζητά από τον Γάλλο πρόεδρο να μιλήσει για την προσωπική του ζωή και να αποσαφηνίσει τι ακριβώς συμβαίνει και αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, που τον θέλουν να διατηρεί παράνομο δεσμό.


«Την ώρα που η χώρα δεν πηγαίνει καθόλου καλά, το γεγονός ότι ο πρόεδρός μας περνάει τον καιρό του κάνοντας αυτά τα πράγματα, βιώνεται ως μια επιπλέον απόδειξη ότι η Γαλλία είναι σίγουρα πιο προικισμένη για τολμηρές πλάκες παρά για οικονομικές μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο Πιέρ Λελούς, πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Νικολά Σαρκοζί.