ΚΟΣΜΟΣ

«Σκληρή για την Τριερβελέρ η μοίρα» λέει η Μπερναντέτ Σιράκ

«Σκληρή για την Τριερβελέρ η μοίρα» λέει η Μπερναντέτ Σιράκ

Η Μπερναντέτ Σιράκ, πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας βλέπει το μέλλον της Βαλερί Τριερβελέρ, «κατάμαυρο»


«Αρκετά σκληρή» χαρακτήρισε την τύχη της Βαλερί Τριερβελέρ, η, Μπερναντέτ Σιράκ, σε συνέντευξή της η οποία μεταδόθηκε από το ραδιοσταθμό Ερόπ 1. «Ξέρετε, είναι αρκετά σκληρό», δήλωσε η 80χρονη Σιράκ αναφερόμενη στη θέση της προεδρικής συζύγου « είχα την τύχη να είμαι 18 χρόνια η γυναίκα του δημάρχου του Παρισιού, 4 χρόνια η γυναίκα του πρωθυπουργού, 10 χρόνια η γυναίκα ενός υπουργού...». είπε η πρώην Πρώτη Κυρία η οποία ξέρει καλά από απιστίες καθώς ο σύζυγός της είχε τη φήμη του αμετανόητου γυναικά ενώ αρκετές ... ατασθαλίες του είχαν βγει στη φόρα. Μάλιστα κάποια στιγμή φέρεται η Μπερναντέτ να έχει εξομολογηθεί ότι « Με τις γυναίκες ο Ζακ δεν έχει σταματημό»!


Η Μπερναντέτ Σιράκ διευκρίνισε πως έστειλε «λίγες λέξεις» υποστήριξης στην Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία νοσηλεύθηκε επί οκτώ ημέρες μετά το σοκ της αποκάλυψης μιας σχέσης ανάμεσα στον πρόεδρο και τη Ζιλί Γκαγιέ.
«Ελπίζω ότι είναι απλώς μια στιγμή κόπωσης», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι της είπε πως «συμμετέχει στη θλίψη της» και πως πιστεύει ότι «είναι βέβαιο πως όλα αυτά θα τακτοποιηθούν πολύ γρήγορα».