ΚΟΣΜΟΣ

Μαχαίρωσε 9 φορές την 14χρονη πρώην του!

Μαχαίρωσε 9 φορές την 14χρονη πρώην του!
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι 18χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 14χρονη πρώην φίλη του την ώρα που η μαθήτρια περνούσε την είσοδο του...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι 18χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 14χρονη πρώην φίλη του την ώρα που η μαθήτρια περνούσε την είσοδο του σχολείου της, στη Βρετανία.

Ο 18χρονος Sam Tomlinson αιφνιδίασε την 14χρονη Chloe West καθώς της επιτέθηκε από πίσω και τη μαχαίρωσε εννέα φορές στο λαιμό και το πρόσωπο.

Συμμαθητές και καθηγητές που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 18χρονο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι γιος καθηγητή.

Η Chloe μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Φίλοι της 14χρονης είπαν στην αστυνομία ότι ο Tomlinson ήταν οργισμένος με την Chloe γιατί δεν του είχε απαντήσει στα μηνύματα που της είχε στείλει το προηγούμενο βράδυ στο κινητό.

Ο 18χρονος ανακρίνεται από την αστυνομία ως ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.