ΚΟΣΜΟΣ

Ιστορία που συγκινεί: Αναζητά την μητέρα της που την εγκατέλειψε

Ιστορία που συγκινεί: Αναζητά την μητέρα της που την εγκατέλειψε

​Η Katheryn Deprill γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια όμως οι πρώτες ώρες της ζωής της ήταν επεισοδιακές.

Η μητέρα της την γέννησε και την παράτησε στις τουαλέτες ενός φαστφουντάδικου...

Εκεί την ανακάλυψε τυλιγμένη με ένα πουκάμισο να κλαίει, μία πελάτισσα. Τώρα η Katheryn αναζητά μέσα από το διαδίκτυο την βιολογική της μητέρα και ελπίζει να την βρει για να της πει ένα... ευχαριστώ.

Την Κυριακή, ανέβασε μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο facebook, κρατώντας το ακόλουθο μήνυμα:

«Αναζητώ τη βιολογική μου μητέρα. Με γέννησε στις 15 Σεπτεμβρίου 1986. Με εγκατέλειψε στις τουαλέτες ενός φαστφουντάδικου λίγες ώρες μετά τη γέννησή μου, στην Allentown. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να την βρω, κοινοποιώντας αυτό το post. Μπορεί και να το δει, ευχαριστώ».

Η Katheryn υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που ζούσε στην περιοχή και πλέον είναι παντρεμένη, έχει τρία παιδάκια και εργάζεται ως ιατρική τεχνικός.

Όπως είπε θέλει να βρει την βιολογική της μητέρα για να μπορέσει να της απαντήσει στα ερωτήματα που την βασανίζουν όλα αυτά τα χρόνια και για να δει αν έχει αδέλφια.

«Θέλω να την δω και να την ρωτήσω γιατί με παράτησε και αν έχω αδέλφια», είπε, προσθέτοντας ότι δεν έχει καμία πικρία για εκείνη.

«Πιθανόν να μην μπορούσε να μου προσφέρει μια καλή ζωή και γι' αυτό με άφησε σε ένα δημόσιο μέρος. Θέλω απλώς να την δω και να την ευχαριστήσω που δεν με πέταξε στα σκουπίδια», είπε.

Από την ώρα που ανέβασε τη φωτογραφία η Katheryn στο facebook έχει ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της βιολογικής της μητέρας και τώρα ελπίζει ότι θα καταφέρει να την συναντήσει και από κοντά.