ΚΟΣΜΟΣ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για διάσημο ηθοποιό

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για διάσημο ηθοποιό

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο ηθοποιός και κωμικός Τρέισι Μόργκαν μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στις αρχές του Ιουνίου και εξαιτίας του οποίου είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε το Σάββατο εκπρόσωπός του. Στο δυστύχημα σκοτώθηκε ο κωμικός Τζέιμς ΜακΝέρ, 62 ετών.


Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Μόργκαν κατέθεσε μήνυση κατά του οδηγού ενός φορτηγού της εταιρείας Wal-Mart, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα.

Ο ηθοποιός επέβαινε σε ένα λεωφορείο-λιμουζίνα μαζί με έξι ακόμα επιβάτες όταν το όχημά τους ενεπλάκη σε τροχαίο με έξι άλλα οχήματα, νότια της Νέας Υόρκης.

«Μου ζήτησε να ευχαριστήσω όλους όσους τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης θα εκτιμούσε την ιδιωτική του ηρεμία κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μόργκαν, Λούις Κέι.

Τον περασμένο μήνα η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες εναντίον του οδηγού του φορτηγού, Κέβιν Ρόπερ. Ο ίδιος δήλωσε αθώος.

«Λυπούμαστε βαθύτατα που ένα από τα φορτηγά μας ενεπλάκη», αναφέρει η εταιρεία σε δήλωσή της. «Όπως έχουμε ήδη πει, συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρχές σχετικά με τις έρευνες».

Διαβάστε επίσης: Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία του ηθοποιού Τρέισι Μόργκαν