ΚΟΣΜΟΣ

«Μεγάλο αποτέλεσμα, κατά του κακού»

«Μεγάλο αποτέλεσμα, κατά του κακού»
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μπαίνοντας στο δικαστήριο του Μιλάνου, όπου εκδικάζεται η φορολογική υπόθεση "Mediatrade"..

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μπαίνοντας στο δικαστήριο του Μιλάνου, όπου εκδικάζεται η φορολογική υπόθεση "Mediatrade", σχολίασε την είδηση του θανάτου του Μπιν Λάντεν.

Ο Μπερλουσκόνι, έκανε λόγο για «μεγάλο αποτέλεσμα κατά της τρομοκρατίας», επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν πρέπει να μειωθεί το επίπεδο επιφυλακής, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος αντιδράσεων.

Τέλος, ο Ιταλός πρωθυπουργός, είπε πως όλες οι δημοκρατικές χώρες θα πρέπει να συνεργαστούν όπως έκαναν μέχρι τώρα. Ο Μπερλουσκόνι τόνισε πως ο θάνατος του Μπιν Λάντεν, είναι μεν δολοφονία, ωστόσο είναι μια δολοφονία που ανακούφισε πολλά εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον πλανήτη.

Για την υπόθεση "Mediatrade" στην οποία κατηγορείται για φοροδιαφυγή, ο Μπερλουσκόνι είπε: «οι προσπάθειες των δικαστικών στοχεύουν στην ανατροπή των σημερινών ισορροπιών. Αν, έστω και μια μόνο από τις είκοσι τέσσερις, συνολικά, δικαστικές αυτές προσπάθειες, είχε στεφθεί με επιτυχία, θα είχε αποκλεισθεί από την πολιτική ζωή, ένας άνθρωπος που βρίσκεται στην πολιτική, επειδή τον επέλεξε ο λαός».