ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Ντοκιμαντέρ δείχνει πώς μαθαίνουν τα παιδιά να πυροβολούν! (pics+video)

Σοκ: Ντοκιμαντέρ δείχνει πώς μαθαίνουν τα παιδιά να πυροβολούν! (pics+video)

Το ντοκιμαντέρ ασχολείται με τις ιστορίες τριών οικογενειών και τη σχέση τους με τα όπλα!

Με την εικόνα των παιδιών που παίζουν με πυροβόλα, το ντοκιμαντέρ δείχνει τη ζωή τριών οικογενειών και τη σχέση που έχουν με τα όπλα.

Το θέμα του ντοκιμαντέρ ασχολείται με το αμφιλεγόμενο δικαίωμα των αμερικάνικων οικογενειών να φέρουν όπλα αλλά και την κουλτούρα που θέλει οι γονείς να μαθαίνουν τα μικρά παιδιά τους να τα χρησιμοποιούν.

Αν και 3.000 παιδιά έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από εκπυρσοκροτήσεις όπλων, οι οικογένειες το θεωρούν ακόμα... διασκεδαστικό να έχουν στο σπίτι τους.

Στην έναρξη της εκπομπής συναντάμε ένα ζευγάρι γονιών που αγόρασε ένα τουφέκι στον 9χρονο γιο τους ο οποίος είχε ήδη σκοτώσει 14 ελάφια και δεκάδες σκίουρους.

Ωστόσο το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ο μικρός Χανκ είχε εξαφανιστεί. Τον βρήκαν κοντά σε ένα μέρος όπου μένουν ελάφια, νεκρό από την εκπυρσοκρότηση του όπλου του.

Οι γονείς του θεωρούν ότι το όπλο ήταν ελαττωματικό και η ασφάλεια είχε χαλάσει όμως είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι οι δύο γονείς δεν πιστεύουν στον αυστηρότερο έλεγχο για τα όπλα στα παιδιά.

«Ο Χανκ δεν θα ήθελε τα παιδιά να σταματήσουν το κυνήγι» είπε η μητέρα του.

Ένας άλλος πατέρας κάνει την κόρη του ακόμα και να κλαίει προκειμένου να μάθει σκοποβολή και να μη χάνει ποτέ στους διαγωνισμούς στους οποίους λαμβάνει μέρος.

Ο πατέρας του 9χρονου κοριτσιού, μετακόμισε στο Τέξας μετά την επίθεση στους Δίδυμους πύργους και έχει τρομερό μίσος για τους Ταλιμπάν. Μάλιστα παραδέχεται πως ο ίδιος είναι κάτοχος πολλών όπλων ενώ δηλώνει :« Εδώ στο Τέξας έχουμε ένα ρητό. Αν ξέρεις πόσα όπλα έχεις, τότε δεν έχεις αρκετά»

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Οι Ισραηλινοί δεν «γνωρίζουν» ποιος βομβάρδισε σχολείο του ΟΗΕ