ΚΟΣΜΟΣ

Boeing MH370: Χάκερ, κλοπές και σατανικό σχέδιο

Boeing MH370: Χάκερ, κλοπές και σατανικό σχέδιο

Νέες αποκαλύψεις για το αεροσκάφος-φάντασμα των μαλαισιανών αερογραμμών – Νεοζηλανδός ερευνητής υποδεικνύει ως υπεύθυνο της εξαφάνισης τον πιλότο που επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δώσει τέλος στη ζωή του

Μια σημαντική ανακάλυψη έκαναν οι υπεύθυνοι της έρευνας για τον εντοπισμό του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών, το οποίο αγνοείται από τις 8 Μαρτίου.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα που φιλοξενούνται από διεθνή ΜΜΕ, ένας Κινέζος χάκερ κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες από τους υπολογιστές των εμπλεκομένων στην έρευνα, λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη αποκάλυψη που αφορά στο εξαφανισμένο Boeing. Σύμφωνα με αυστραλιανό μέσο ενημέρωσης, μία Μαλαισιανή εργαζόμενη σε τράπεζα και ο σύζυγός της κατηγορούνται για την αφαίρεση περισσότερων από 30.000 δολαρίων από τους λογαριασμούς τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος.

Το πόρισμα που ρίχνει όλη την ευθύνη στον πιλότο

Στον πιλότο της πτήσης MH370, Ζακάρια Αχμάντ, ρίχνει όλη την ευθύνη για την εξαφάνιση του αεροσκάφους και την απώλεια 239 ζωών ο ειδικός σε αεροπορικά δυστυχήματα Ίαν Ουίλσον.

Σύμφωνα με το πόρισμά του Νεοζηλανδού ερευνητή, ο Ζακάρια έκλεισε αρχικά την παροχή οξυγόνου στην καμπίνα του αεροσκάφους με αποτέλεσμα όσοι κοιμόντουσαν και δεν αντιλήφθηκαν ότι έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου να πεθάνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και όσοι τις φόρεσαν να «σβήσουν» έπειτα από περίπου μισή ώρα.

Ο ίδιος ο πιλότος φέρεται - σύμφωνα πάντα με την έρευνα - να είχε φροντίσει ώστε να έχει οξυγόνο για τέσσερις επιπλέον ώρες. Ο Ουίλσον υποστηρίζει ότι ο Ζακάρια, ο οποίος είχε κλειδώσει έξω από τον πιλοτήριο τον συγκυβερνήτη, άλλαξε την πορεία του αεροπλάνου πριν τελικά το προσθαλασσώσει σε άγνωστο μέρος, στον ινδικό ωκεανό. Απώτερος στόχος του ήταν να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε επίσης:

Σήκωναν λεφτά από τους λογαριασμούς επιβατών της πτήσης MH370

Πτήση MH370: Τα ηχητικά σήματα δεν είναι από τα μαύρα κουτιά του αεροπλάνου