ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα οπαδός του Ισλαμικού Κράτους απειλεί να σκοτώσει Βρετανούς και Αμερικανούς

Γυναίκα οπαδός του Ισλαμικού Κράτους απειλεί να σκοτώσει Βρετανούς και Αμερικανούς

Μια Βρετανίδα που ανήκει στους τζιχαντιστές και συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος έδωσε όρκο να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αποκεφαλίσει άνθρωπο από το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις ΗΠΑ.

Η Βρετανίδα, που ονομάζεται Khadijah Dare δήλωσε σήμερα μέσω του Twitter ότι θέλει να γίνει η πρώτη Βρετανίδα γυναίκα που θα σκοτώσει έναν πολίτη από το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη δήλωση γίνεται μια μέρα μετά τη δημοσίευση του αποτρόπαιου βίντεο, που δείχνει τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley από τζιχαντιστές.

Συγκεκριμένα η γυναίκα έγραψε στο Twitter της: «Υπάρχει κάποιο Link της εκτέλεσης του δημοσιογράφου; Το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να τρέμει. Θέλω να γίνω η πρώτη Βρετανίδα γυναίκα που θα σκοτώσει έναν τρομοκράτη του Ηνωμένου Βασιλείου ή των ΗΠΑ».

vc

Η γυναίκα που εικάζεται ότι είναι 22 χρόνων, διαθέτει λογαριασμό στο Twitter με το όνομα Muhajirah fi Sham, που σημαίνει «μετανάστης στην Συρία», η ίδια έχει αναγνωριστεί από την Daily Mirror, ως Khadijah Dare, από το Lewisham, του Βορειοανατολικού Λονδίνου.

Εικάζεται, μάλιστα ότι η 22χρονη εγκατέλειψε το Ηνωμένο Βασίλειο το 2012 για να ζήσει στην Συρία. Μάλιστα, η Daily Mirror, αναφέρει ότι η Dare ασπάστηκε το Ισλάμ, όταν ήταν έφηβη και ότι είναι παντρεμένη με έναν Τούρκο, επίσης πολεμιστή του Ισλαμικού Κράτους, τον οποίο γνώρισε στην Σουηδία.

Οι φωτογραφίες της στο Twitter δείχνουν τον νεαρό γιο της να κρατά ένα AK47, ενώ σε πολλά μηνύματα της προτρέπει τους «αδελφούς και τις αδελφές» να συμμετάσχουν στον πόλεμο στην Συρία και στο Ιράκ.

mmug

Διαβάστε επίσης:

Ανθρωποκυνηγητό για τον ισλαμιστή που αποκεφάλισε τον δημοσιογράφο