ΚΟΣΜΟΣ

Του επιτέθηκαν αστυνομικοί επειδή πλήρωσε σε ταμείο για γυναίκες! (vid+pics)

Του επιτέθηκαν αστυνομικοί επειδή πλήρωσε σε ταμείο για γυναίκες! (vid+pics)

Πρωτοφανή επίθεση από θρησκευόμενους αστυνομικούς, επειδή πλήρωσε σε ταμείο σούπερ – μάρκετ μόνο για γυναίκες, δέχθηκε ένας Βρετανός στη Σαουδική Αραβία!

Ο Peter Howarth-Lees ασπάστηκε το Ισλάμ προκειμένου να παντρευτεί το μεγάλο του έρωτα από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο μάλλον δεν έχει ακόμα καταφέρει να προσαρμοστεί στα αυστηρά ήθη των ισλαμιστών. Ακόμα και σε απλά καθημερινά πράγματα, όπως τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Όσο για το παράπτωμά του που εξόργισε τις Αρχές; Χρησιμοποίησε ταμείο όπου πληρώνουν αποκλειστικά γυναίκες ή άνδρες με την παρουσία γυναίκας!

Αστυνομικοί έτσι φωτογράφισαν το αυτοκίνητό του αφού έφυγε από το σούπερ μάρκετ και αυτός απάντησε κάνοντας το ίδιο!

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, ένας αξιωματικός επιτίθεται στον άτυχο Βρετανό, ο οποίος αφού εμφανίζεται μια γυναίκα, ακούγεται να φωνάζει: «Τι κάνεις; Αυτή είναι η γυναίκα μου!».

Όπως ισχυρίστηκε αργότερα, το επεισόδιο ξέσπασε μετά την άρνησή του να παραδώσει τη φωτογραφική του μηχανή.

Τελικά, απομακρύνθηκε από το σημείο με αυτοκίνητο που έφθασε από τη βρετανική πρεσβεία…

«Δεν τραυματιστήκαμε σοβαρά, απλά έχουμε κάποιες μελανιές. Είμαστε περισσότερο σοκαρισμένοι καθώς μία συνηθισμένη βόλτα για ψώνια στην πιο αριστοκρατική συνοικία του Ριάντ, εξελίχθηκε σε μια απρόκλητη και βίαιη επίθεση εναντίον μας από κυβερνητικούς υπαλλήλους», ανέφερε σε δήλωσή του ζευγάρι, καταλήγοντας:
«Παρόλα αυτά, η αγάπη και η πίστη μας για αυτή τη χώρα που αποτελεί το σπίτι μας δεν κλονίζεται από αυτό το περιστατικό, αλλά περιμένουμε την απάντηση των Αρχών»…

Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα:

Έμπολα: Συγκλονιστική «σύλληψη» ασθενή που δραπέτευσε! (vid+pics)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η Γάζα πριν και μετά τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ

ΗΠΑ: Ο Μεγαλοπόδαρος άφησε πίσω του ίχνη! (photos)