ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη (πάλι) πασίγνωστος τραγουδιστής! (pic)

Συνελήφθη (πάλι) πασίγνωστος τραγουδιστής! (pic)

Τράκαρε το αυτοκίνητο ενός παπαράτσι και μετά του έδωσε και μία... μπουνιά!

Μπορεί να είναι μικρός αλλά σίγουρα είναι θαυματουργός ο Justin Bieber αφού θα καταφέρει να μείνει στην ιστορία λιγότερο για το ταλέντο στη φωνή του παρά για το ταλέντο του στις... συλλήψεις!

Την Παρασκευή το απόγευμα και ενώ απολάμβανε τη βόλτα του με τη φίλη του, Selena Gomez, συνειδητοποίησε ότι κοντά του υπήρχε ένας δημοσιογράφος παπαράτσι.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί πρωτοτυπία για τον 20χρονο τραγουδιστή ο οποίος έκανε μερικούς επικίνδυνους ελιγμούς με τη μηχανή του και έπεσε τελικά πάνω στο μίνι βαν του παπαράτσι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, κατόπιν, κατέβηκε από τη μηχανή και του έριξε και μία γροθιά για να συμπληρώσει ολοκληρωτικά την παράνομη πράξη του.

Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο δικαστήριο του Καναδά στις 29 Σεπτεμβρίου ενώ κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί για επικίνδυνη οδήγηση και αντίσταση κατά της αρχής ενώ είχε επιτεθεί και στον οδηγό μίας λιμουζίνας.

Το πιο πρόσφατο βέβαια αφορούσε την... είσοδο του στο σπίτι του γείτονα. Όχι για... επίσκεψη αλλά για... ομελέτα αφού έριξε μερικά αυγά στην πόρτα του!

Δείτε την εικόνα

Διαβάστε επίσης: Ο Ορλάντο Μπλουμ χτύπησε τον Τζάστιν Μπίμπερ!