ΚΟΣΜΟΣ

Ο φονιάς είχε για ringtone στο κινητό του πυροβολισμούς!

Ο   φονιάς  είχε για ringtone στο κινητό του πυροβολισμούς!
Συγκλονισμένη η Βρετανική κοινή γνώμη παρακολουθεί τις...

Συγκλονισμένη η Βρετανική κοινή γνώμη παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες τις αποκαλύψεις για την πρόσφατη διπλή δολοφονία μιας 38χρονης μητέρας και της 2χρονης της, μέσα στο σπίτι τους στο Braintree του Essex.

Ο τύπος αναφέρεται στον «πιστολέρο» πρώην φίλο του 38χρονου θύματος, που είχε για ringtone στο κινητό του τον ήχο από πυροβολισμούς όπλων!

Δράστης του διπλού φονικού είναι ο David Oakes ένας άνεργος οικοδόμος που πυροβόλησε και σκότωσε την 38χρονη Chrissie Chambers, και την 2 ετών κόρη της Shania και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Όμως, η προσπάθεια να θέσει τέλος στη ζωή του απέτυχε και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος, σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο.

Τα άλλα δύο παιδιά της 38χρονης, όπως επισημαίνει η Daily Mail, η 10χρονη Chelsea – γλύτωσε από τις δολοφονικές διαθέσεις του Oakes πηδώντας από το παράθυρο της κρεββατοκάμαρας - και ο 11 χρονος Guy καταγγέλλουν τον «πιστολέρο» για την επιθετική συμπεριφορά του απέναντί τους.

Τραγική λεπτομέρεια: Λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία η 38χρονη είχε ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας καταγγέλλοντας τον πρώην σύντροφό της ότι την κακοποιούσε.