ΚΟΣΜΟΣ

Υποβρύχια αναζήτηση του Οσάμα Μπιν Λάντεν!

Υποβρύχια αναζήτηση του Οσάμα Μπιν Λάντεν!
Αδύνατη αποστολή; Κάθε άλλο, απαντά ο «κυνηγός» θησαυρών Bill Warren, για την...

Το σώμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν, στα βάθη της Βόρειας Αραβικής Θάλασσας, ψάχνει Αμερικανός «κυνηγός» θησαυρών!

Ο Bill Warren, από την Καλιφόρνια, έχει ήδη ξεκινήσει την υποβρύχια αναζήτηση βασισμένος στις λιγοστές πληροφορίες, τις οποίες έχουν γνωστοποιήσει οι Αμερικανικές υπηρεσίες, σχετικά με την τοποθεσία όπου μπορεί να βρίσκεται το πτώμα του πρώην ηγέτη της Άλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Συγκεκριμένα, οι δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών λένε ότι έθαψαν τον πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα στη θάλασσα, τον περασμένο μήνα, ρίχνοντας τη σορό του στη Βόρεια Αραβική Θάλασσα, από το πολεμικό πλοίο Carl Vinson.

Αλλά αυτή είναι, μάλλον, η μοναδική λεπτομέρεια που έχει κυκλοφορήσει, όσον αφορά τον τόπο που μπορεί να βρίσκεται ο υγρός τάφος του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o εξερευνητής χρησιμοποιεί εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και πολλά σκάφη κατά την έρευνά του, η οποία, όπως λέει, θα κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

«Το κάνουμε αυτό γιατί είμαστε πατριώτες Αμερικάνοι και αισθάνομαι ότι ο πρόεδρος Ομπάμα απέτυχε να προσκομίσει τις αποδείξεις. Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνησή μου, ή τον Ομπάμα», δηλώνει για τους λόγους που ξεκίνησε την έρευνά του ο κ. Warren.

Η επιχειρησιακή ομάδα, που έχει συγκροτήσει ο εξερευνητής, ελπίζει να εντοπίσει και να ανακτήσει το σώμα του Μπιν Λάντεν αφού προηγουμένως το φωτογραφίσει και to βιντεοσκοπήσει και βέβαια αφού το υποβάλλει σε τεστ DNA.

Αξίζει να σημειωθεί , ότι ο κ. Warren άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τις καταδύσεις το 1972.

Από τότε, όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα του, έχει συμμετάσχει σε πολλές επιχειρήσεις διάσωσης, ενώ το πρώτο ναυάγιο που βρήκε ήταν ένα Αγγλικό εμπορικό καράβι, που βυθίστηκε κοντά στη Santa Cruz, στην Καλιφόρνια.