ΚΟΣΜΟΣ

«Μaster Chef» o Δαλάι Λάμα…

«Μaster Chef» o Δαλάι Λάμα…
Κριτής σε επεισόδιο του αυστραλιανού Master Chef δέχτηκε να είναι ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα. Το επεισόδιο της εκπομπής μαγειρικής...


Κριτής σε επεισόδιο του αυστραλιανού Master Chef δέχτηκε να είναι ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα. Το επεισόδιο της εκπομπής μαγειρικής γυρίστηκε ήδη στη Μελβούρνη την περασμένη εβδομάδα και θα προβληθεί σε λίγες εβδομάδες από το κανάλι «ΤΕΝ».

Ο Δαλάι Λάμα μαζί με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφφ Γιώργο Καλομπάρη και τους άλλους κριτές Ματ Πρέστον, και Γκάρι Μέχιγκαν δοκίμασαν τα πιάτα των 7 φιναλίστ της εκπομπής.


Η εμφάνιση του Δαλάι Λάμα σε ριάλιτι εκπομπή μαγειρικής ξάφνιασε αλλά εκείνος το θεώρησε φυσιολογικό. «Είμαι άνθρωπος όπως όλοι» είπε.


O Γιώργος Καλομπάρης παραδέχτηκε ότι η απόφαση του θρησκευτικού ηγέτη να λάβει μέρος στην εκπομπή ναι μεν προκάλεσε σοκ, αλλά είναι και απόλυτα λογική καθώς είναι γνωστό ότι ο Δαλάι Λάμα είχε δηλώσει προσφάτως ότι «η προσφορά φαγητού είναι βασική ρίζα για όλες τις σχέσεις».

«Κάτι που είναι και η βασική αρχή της εκπομπής «Master chef», πρόσθεσε ο άλλος κριτής Ματ Πρέστον.

Η διευθύντρια παραγωγής του «Master chef» , Κάρολαϊν Σπένσερ, είπε ότι πίσω από την απόφαση του Δαλάι Λάμα να πάρει μέρος στην εκπομπή κρύβεται η σεφ Κάιλι Κουονγκ-η οποία ασπάστηκε πρόσφατα το βουδισμό- της οποίας τη μαγειρική είχε δοκιμάσει παλαιότερα ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ.