ΚΟΣΜΟΣ

Επιμένει ότι βιάστηκε από το Στρος Καν η καμαριέρα

Επιμένει ότι βιάστηκε από το Στρος Καν η καμαριέρα
Ο δικηγόρος της καμαριέρας περιγράφει για πρώτη φορά σκηνές από το βιασμό, ενώ ο Στρος Καν διεμήνυσε ότι...

Τα όσα ισχυρίζεται η καμαριέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Ντομινίκ Στρος Καν, για τη σκηνή του βιασμού της από τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ ανέφερε για πρώτη φορά δημόσια ο δικηγόρος της Κένεθ Τόμσον.

Όσο για τον ίδιο το Ντομινίκ Στρος Καν διεμήνυσε μέσω του δικηγόρου του Ζαν Βέιλ, ότι θα μιλήσει όταν θα γυρίσει στη Γαλλία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο ο συνήγορος της μηνύτριας περιέγραψε τα επίδικα γεγονότα ως εξής: « Οο Ντομινίκ Στρος Καν άρπαξε τα στήθη της καμαριέρας, στη συνέχεια με τα δάκτυλά του έπιασε τον κόλπο της, αλλά με τόση δύναμη, ώστε η γυναίκα τραυματίστηκε».

Στο σημείο αυτό της περιγραφής ο δικηγόρος επικαλέστηκε ως επιβεβαιωτικά στοιχεία των ισχυρισμών της εντολέως του, ιατρικές φωτογραφίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία και δείχνουν αιματώματα στον κόλπο της καμαριέρας.

Συνεχίζοντας την περιγραφή, ο κ. Τόμσον είπε πως ο Στρος Καν «έριξε στο πάτωμα τη γυναίκα, εξαρθρώνοντας τον ένα ώμο της », γεγονός, το οποίο, όπως είπε, πιστοποιήθηκε το νοσοκομείο.

Ο κ. Τόμσον, επίσης, ανέφερε ότι η καμαριέρα μόλις μπόρεσε κινήθηκε προς την πόρτα της σουίτας «φτύνοντας κατά γης σπέρμα που είχε στη στοματική κοιλότητα», ενώ επισήμανε πως όταν η εντολέας του και η κόρη της ζήτησαν τη νομική του συνδρομή έκλαιγαν μπροστά του για τα γεγονότα.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος δικηγόρος του Στρος Καν Ζακ Βέιλ μιλώντας την Παρασκευή στο τηλεοπτικό δίκτυο ΤF1, δήλωσε, όπως μετέδωσε το Ρόιτερς, ότι «ο κύριος Ντομινίκ Στρος-Καν θα εκθέσει όσα έχει να πει όταν θα έχει επιστρέψει στη Γαλλία, απαλλαγμένος από την οποιαδήποτε υποψία».