ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι του μέλιτος που βάφτηκε με αίμα

Το ταξίδι του μέλιτος που βάφτηκε με αίμα
Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την Anni Hindocha.

Το όνειρο μπορεί να έγινε πραγματικότητα, εξελίχθηκε όμως στον χειρότερο εφιάλτη για την Anni Hindocha.

Πρόκειται για τη γυναίκα που δολοφονήθηκε στο ταξίδι του μέλιτος στη Νότιο Αφρική, με εντολή του συζύγου της.

Η φωτογραγραφία αυτή, που θα αποτελέσει και ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο για την οικογένειά της κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την έκδοση του Shrien Dewani από τη Βρετανία στη Νότιο Αφρική, προκειμένου να δικαστεί, δείχνει το ζευγάρι λίγες ώρες πριν την πρόταση γάμου στο Παρίσι.

Η Anni στη φωτογραφία δεν γνωρίζει το μυστηριώδη προορισμό. Λίγο αργότερα το ζευγάρι φθάνει στο Παρίσι, όπου ο 28χρονος (τότε) κάνει την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια δείπνου στο ξενοδοχείο Ritz, την οποία συνοδεύει από ένα διαμαντένιο μονόπετρο αξίας £25,000.

Ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού τελείται 5 μήνες αργότερα στη Βομβάη της Ινδίας, τόπο καταγωγής και των δύο, και ακολουθεί το ταξίδι του μέλιτος στο Cape Town. Ένα ταξίδι που βάφτηκε με το αίμα της νεόνυμφης από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της.

Από την τελετή γάμου του ζευγαριού στη Βομβάη

Η φωτογραφία σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης νεόνυμφης είναι η μοναδική απόδειξη, ότι ήταν η τελευταία φορά που η κοπέλα ήταν πραγματικά ευτυχισμένη.

Η τελευταία φορά που η Anni ήταν πραγματικά ευτυχισμένη σύμφωνα με την οικογένεια της

Πρόσφατα, σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας, η ξαδέρφη της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε ότι η Anni ήθελε να ακυρώσει τη γαμήλια τελετή, καθώς δεν ήταν σίγουρη για τα αισθήματά της απέναντι στο μέλλοντα (τότε) σύζυγό της, προχώρησε όμως στο γάμο επειδή ήταν πολύ αργά για να κάνει πίσω.

Η συγκεκριμένη ξαδέλφη, η οποία ήταν και στενή φίλη της νεαρής γυναίκας, ήταν και ο άνθρωπος που εξέφρασε τις υποψίες της στην αστυνομία για το ρόλο του συζύγου, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν ύποπτος.

Ο 31χρονος σήμερα Dewani κατηγορείται ότι προσέλαβε εκτελεστή και έστησε το σκηνικό απαγωγής της άτυχης γυναίκας του, τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού του μέλιτος.

Η σκηνοθετημένη επίθεση έγινε μέσα στο ταξί όπου επέβαινε το ζευγάρι.

Στην ακροαματική διαδικασία στο Λονδίνο, όπου θα συζητηθεί η έκδοσή του στη Νότιο Αφρική, θα παραστούν 8 συγγενείς της δολοφονημένης. «Θέλουμε απαντήσεις και μόνο αυτός μπορεί να τις δώσει, αν είναι αθώος όπως υποστηρίζει, γιατί φοβάται να εκδοθεί στη Νότιο Αφρική» δηλώνει ο τραγικός πατέρας.

Ο τραγικός πατέρας