ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονικό αμόκ στη Βόρεια Καλιφόρνια

Δολοφονικό αμόκ στη Βόρεια Καλιφόρνια
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στο Κουπερτίνο της Βόρειας Καλιφόρνια για τον εντοπισμό του 45χρονου Shareef Allman...

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στο Κουπερτίνο της Βόρειας Καλιφόρνια για τον εντοπισμό του 45χρονου Shareef Allman ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ δύο συναδέλφους του και τραυμάτισε σοβαρά άλλους τέσσερις.


Ο δράστης, ο οποίος είναι υπάλληλος εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου, εμφανίστηκε χθες το πρωί στη δουλειά του και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Από τα πυρά του σκοτώθηκαν δύο εργάτες και τραυματίστηκαν άλλοι τέσσερις.


Μετά το δολοφονικό αμόκ ο 45χρονος κατάφερε να διαφύγει ενώ επιχείρησε -χωρίς αποτέλεσμα- να πάρει το αμάξι μιας γυναίκας που βρέθηκε στο δρόμο του, πυροβολώντας την στο πόδι.


Τα σπίτια στην περιοχή του μακελειού έχουν εκκενωθεί, τα σχολεία έχουν κλείσει, ενώ οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους στη πόλη να μένουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους καθώς ο δράστης είναι οπλισμένος με καλάσνικοφ και πολύ επικίνδυνος.

Τα κίνητρα του 45χρονου παραμένουν άγνωστα ενώ οι φίλοι του σοκαρισμένοι τονίζουν ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν άντεχε την βία και δεν έμπλεκε ποτέ σε καυγάδες.