ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ο «αθέατος κόσμος» του ALTER

Ο «αθέατος κόσμος» του ALTER

Ένας τηλεοπτικός σταθμός δεν είναι μόνο ο Νίκος, η Αγγελική, ο Μάκης, ο Γιώργος και ο Κώστας. Δεν είναι μόνο τα ονόματα – πυλώνες του. Κυρίως είναι ο ανώνυμος ηχολήπτης, μοντέρ, κάμεραμαν και δημοσιογράφος, που όλοι μαζί κρατάνε ζωντανό οργανισμό τον σταθμό για να κάνουν τις εκπομπές τους ο Νίκος, η Αγγελική, ο Μάκης και ο Κώστας.

720 εργαζόμενοι στο ALTER, (αυτός ο υπέροχος αθέατος κόσμος του σταθμού), ματωμένοι, στο έσχατο όριο της αντοχής τους με την αγωνία ενός άγνωστου αύριο που στηρίζεται μόνο σε υποσχέσεις, επέστρεψαν από χθες στα στούντιο και στα γραφεία του σταθμού για να τον κρατήσουν… ζωντανό.
Χωρίς να πληρώνονται εδώ και τρεις μήνες αυτοί οι 720 υπέροχοι εργαζόμενοι στο ALTER επέστρεψαν στις δουλειές τους, γιατί κυρίως αγαπάνε το κανάλι. Είναι το δεύτερο σπίτι τους και κανείς , δεν θέλει να κάψει το σπίτι του.

Έτσι και ο «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» επιστρέφει απόψε 11:00 το βράδυ στο ALTER. Τα «παιδιά» μου – οι δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες και γραμματείς της ομάδας μου, θα είναι και σήμερα στην εκπομπή μας (όπως ήταν όλες αυτές τις ημέρες στα γραφεία) και αργά τη νύχτα όταν τελειώσει ο «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», εκεί γύρω στις 2:00 το πρωί, δεν θα έχουν λεφτά να πάρουν ταξί να επιστρέψουν σπίτια τους ή να ξοδέψουν βενζίνη στα αυτοκίνητά τους.

Αυτός είναι ο υπέροχος «αθέατος κόσμος» του ALTER. Δουλεύουν με την υπόσχεση ότι θα πληρωθούν 21 Απρίλη.

Εύχομαι να μην τους κοροϊδεύουν για μια ακόμα φορά. Γιατί θα είναι απάνθρωπο.