ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Εκλογές 2014: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Λόγω των δημοτικών εκλογών θα υπάρξουν αλλαγές και στο ωράριο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Μεταβολές θα ισχύσουν στα δρομολόγια των Λεωφορείων και Τρόλεϊ λόγω των δημοτικών περιφερειακών εκλογών την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 και των Ευρωεκλογών την Κυριακή 25 Μαΐου 2014, καθώς μέρος του προσωπικού κίνησης θα απουσιάζει για την εξάσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Την Παρασκευή 16 Μαΐου και την Παρασκευή 23 Μαΐου, τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα εκτελεστούν από τις 5:00 π.μ. ενώ είναι πιθανό να προστεθούν περισσότερα πρωινά δρομολόγια. Τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν, ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Το Σάββατο 17 Μαΐου και το Σάββατο 24 Μαΐου, τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν, ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Την Κυριακή 18 Μαΐου και την Κυριακή 25 Μαΐου (ημέρες των εκλογών), τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής.

Τη Δευτέρα 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 26 Μαΐου, τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα εκτελεστούν από τις 5:00 π.μ. ενώ είναι πιθανό να προστεθούν περισσότερα πρωινά δρομολόγια. Τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν, ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Ποιο είναι το ποσό της εκλογικής αποζημίωσης και πώς θα το εισπράξετε

Ευρωεκλογές 2014: Η εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις

Πού ψηφίζω - Μάθε από το newsbomb.gr πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2014

Εκλογές 2014: Πού ψηφίζω, πώς ψηφίζω