ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Να ξέρει ο Τσίπρας ότι δεν θα είναι μόνος!

Καμμένος: Να ξέρει ο Τσίπρας ότι δεν θα είναι μόνος!

Για απίστευτα πράγματα που βγαίνουν από το στόμα του Αντώνη Σαμαρά, επιχειρώντας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση και πρωθυπουργό – «Να ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα είναι μόνος του γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να φέρουν την ελπίδα και το χαμόγελο ξανά στους Έλληνες», τόνισε.

Μιλώντας από την Καλαμάτα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε μάλιστα τον ελληνικό λαό να κλείσει τα αυτιά στις υποσχέσεις Σαμαρά, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τη θρησκεία προπαγανδιστικά.

«Το δίλημμα των εκλογών είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κυβέρνηση αυτοδύναμος ή θα δημιουργηθεί μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού με εγγυητές τους Ανεξάρτητους Έλληνες», σημείωσε, συμπληρώνοντας: «Βλέπουμε προσπάθεια αλλαγής της αλήθειας και για πρώτη φορά ακούμε πρωθυπουργό να απειλεί τους πολίτες και να τους τρομοκρατεί, λέγοντας ότι δεν θα έχουν λεφτά τα ΑΤΜ, αλλά και ότι θα μείνουν απλήρωτοι μισθοί και συντάξεις αν δεν ψηφιστεί».

Αφού κάλεσε έτσι τους πολίτες να μην τον ακούν, τόνισε πως «ο λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Ο κ. Καμμένος έκανε επίσης αναφορά στο e-mail του κ. Χαρδούβελη με τα προτεινόμενα νέα μέτρα και σημείωσε πως «αν ψηφιστεί η ΝΔ θα εφαρμοστούν», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι, «αφού διαλύθηκε η μεσαία τάξη και διαλύθηκε ο ελληνικός λαός, θα προχωρήσουν σε περισσότερα μέτρα λιτότητας και θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν αυτό που είχε πει ο κ. Σαμαράς στο Ζάππειο ότι το φάρμακο σκοτώνει τον ασθενή».

Πρόσθεσε, δε, ότι «μπορούμε να δούμε άσπρη μέρα αν αλλάξει αυτή η πολιτική λιτότητας κι αυτό θα γίνει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες», επαναλαμβάνοντας όσα είπε και το μεσημέρι στην Τρίπολη, ότι «δεν μπορεί να φοβάται κανείς πως θα έρθουν οι κομμουνιστές με τα κονσερβοκούτια να πάρουν κεφάλια».

«Ακούμε απίστευτες απειλές», συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και απαντώντας στον πρωθυπουργό που περιοδεύει στη Θεσπρωτία, αφού έδειξε θρησκευτικές εικόνες από ένα σχολείο, είπε ότι «δεν θα κατέβουν ποτέ. Ναι, δεν θα κατέβουν ποτέ οι εικόνες και εγγυητές είμαστε εμείς».

«Η κυβέρνηση Σαμαρά επιτέθηκε στην ορθοδοξία καταργώντας την αργία της Κυριακής, με τις διατάξεις για την καύση των νεκρών, αλλά και με την απόφαση για τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τη θρησκεία για προπαγάνδα», τόνισε και κάλεσε τους πολίτες να μην πιστεύουν τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, γιατί όπως ανέφερε, «άλλα λέει προεκλογικά κι άλλα κάνει μετεκλογικά».

«Υπόσχεται 750.000 θέσεις εργασίας και είναι αυτός που έστειλε το 60% του ελληνικού λαού στην ανεργία. Τα σπίτια των Ελλήνων βγαίνουν στο σφυρί και είναι ο κ. Σαμαράς που καταργεί την προστασία της πρώτης κατοικίας. Μιλάει για τουρισμό και η τρόικα έβαλε στόχο τον τουρισμό. Ο πρωθυπουργός το πρώτο μέτρο που έλαβε ήταν η αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Λέμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, το πρώτο μέτρο που θα πάρουμε θα είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας. Θα απαγορεύσουν στις τράπεζες να πουλάνε στις θυγατρικές τους, στο εξωτερικό, τα δάνεια για να εφαρμόσουν το αγγλικό δίκαιο.

Αν θέλουμε ανάπτυξη κι επενδύσεις, επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πρέπει να κάνουμε αυτό που έλεγε στο Ζάππειο ο κ. Σαμαράς και δεν έκανε, μείωση φορολογίας.

Επιπρόσθετα, ανάμεσα στα μέτρα που ανέφερε ο κ. Καμμένος, τα οποία απαιτείται να ληφθούν για να έρθουν επενδύσεις και ανάπτυξη, είναι: μείωση φορολογίας κάτω από τα όρια που πληρώνουν οι πολίτες στις γειτονικές χώρες με συνταγματική ισχύ, σεισάχθεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και εκμετάλλευση του τουρισμού με τη δημιουργία ζωνών πολύ χαμηλής φορολογίας στα νησιά και σε άλλες τουριστικές περιοχές για να γίνει πιο ελκυστικός ο τουρισμός κρουαζιέρας.

Πρέπει να ενισχυθεί, είπε ακόμα, η πρωτογενής παραγωγή με δραστική μείωση του κόστους, ενώ τόνισε πως «αν δεν μπει μπροστά η οικοδομή, η πρωτογενής παραγωγή και η μεταποίηση, η Ελλάδα θα πεθάνει», συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα πεθαίνει όταν μάλιστα έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούνται τεκμήριο τα παιδιά.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να δώσουν δύναμη στους Ανεξάρτητους Έλληνες για να διαπραγματευτούν και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, τονίζοντας «πώς να διαπραγματευτεί όταν ο Χριστοφοράκος είναι στα χέρια του Βερολίνου με τις λίστες στα χέρια του. Αντί να στείλει τον κ. Βενιζέλο για την υπόθεση των υποβρυχίων στο ειδικό δικαστήριο, τον έκανε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ενώ έδωσε άσυλο στον κ. Παπανδρέου για τα πειραγμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Ούτε τη μία εξεταστική που υποσχέθηκε ο κ. Σαμαράς δεν έκανε. Πρέπει να διαπραγματευτούν όσοι έχουν καθαρό ποινικό μητρώο και δεν τους κρατούν οι ξένοι και εμείς μπορούμε».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφού ανέφερε πως οι αληθινές δημοσκοπήσεις δείχνουν διαφορά πάνω από οκτώ μονάδες και ο κ. Σαμαράς δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνει κυβέρνηση, έβαλε το δίλημμα των εκλογών, λέγοντας: «το δίλημμα είναι, αν θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή κυβέρνηση εθνικού σκοπού με εγγυητές τους Ανεξάρτητους Έλληνες». Μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε, είναι ακόμα 29 κινήματα που συμπορεύονται σ' αυτές τις εκλογές και ζήτησε από τους πολίτες να τους ενισχύσουν, ώστε στην αυριανή κυβέρνηση να ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα είναι μόνος του.

Τέλος, ο κ. Καμμένος κάλεσε τους πολίτες να αγωνιστούν ώστε να μεταδώσουν, όπως ανέφερε, το μήνυμα της ελπίδας και να ενισχύσουν το κόμμα του, γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να φέρουν την ελπίδα και το χαμόγελο ξανά στους Έλληνες…

Ηδη, η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, προσφέρει αποδόσεις υπέρ ή κατά της εισόδου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή.

Σχετικές ειδήσεις