ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: «Κλείδωσε» και στοιχηματικά η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2015: «Κλείδωσε» και στοιχηματικά η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και ήδη τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ ή της Νέας Δημοκρατίας, το σχηματισμό ή μη αυτοδύναμης κυβέρνησης, αλλά και το ποιο από τα υπόλοιπα κόμματα θα καταφέρει να κόψει... τρίτο το νήμα.

Με τη βοήθεια των στοιχείων που δημοσίευσε το stoiximan.gr παρουσιάζουμε μια εναλλακτική καταγραφή προεκλογικών τάσεων με βάση τη διακύμανση των αποδόσεων στα ειδικά στοιχήματα.

Είναι ξεκάθαρη πλέον η τάση για το μεγάλο νικητή της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και την καταγραφή της πορείας των αποδόσεων σε στοιχηματικό επίπεδο, δεν χάνει την πρωτιά.

Και πλέον, το ενδιαφέρον στη μάχη με τη Νέα Δημοκρατία εστιάζεται στο εύρος της διαφοράς που θα χωρίσει τα δύο κόμματα, αλλά και στο αν θα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι οι αρχικές αποδόσεις στα στοιχήματα καθορίζονται με βάση τις θεωρητικές πιθανότητες επιβεβαίωσης ή μη ενός γεγονότος.

Όσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα επιβεβαίωσης τόσο μικρότερη είναι η απόδοση. Γι' αυτό και θα δείτε στα γραφήματα που φιλοξενούνται στο blog του stoiximan.gr, την απόλυτη κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, έναντι της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά,

Οι μεταβολές των αποδόσεων στα γραφήματα αφορούν στην περίοδο από τις 30 Ιανουαρίου 2014 έως τις 13 Ιανουαρίου 2015.

Ποιες είναι αυτή τη στιγμή οι τιμές που... τρέχουν στα προσφερόμενα προς στοιχηματισμό γεγονότα;

Όλες οι «απαντήσεις» είναι διαθέσιμες στο Stoiximan.gr.

Σχετικές ειδήσεις