ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015- Τσίπρας: Θα φέρουμε τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια

Εκλογές 2015- Τσίπρας: Θα φέρουμε τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να φέρει τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια στους Έλληνες τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε σήμερα (18/01/2015) με κτηνοτρόφους στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα.

Όπως είπε, ο λαός δεν φοβάται πια : «άλλοι είναι αυτοί που έχουν αρχίσει να φοβούνται και καλώς φοβούνται. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει για να καθίσει στις θέσεις και τις καρέκλες της εξουσίας προς μία απλή εναλλαγή, όπως γινόταν όλα αυτά τα χρόνια». «Ο ΣΥΡΙΖΑ», εξήγησε, «θα έρθει με έναν και μόνο στόχο» : «Να ξαναφέρει τη δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια στον λαό μας. Να ξαναφέρει τη δημοκρατία. Και δικαιοσύνη πάνω από όλα σημαίνει, ότι όλα συνέβησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον τόπο, από την αρχή θα ελεγχθούν και θα αποδοθούν ευθύνες».

tsipras2

Στην ομιλία του προς τους κτηνοτρόφους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ρεύμα που μετατρέπεται μέρα με τη μέρα σε ποτάμι ορμητικό, που θα παρασύρει το κατεστημένο της διαπλοκής, της διαφθοράς και των μνημονίων.

«Την άλλη Κυριακή, ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του, ενισχύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για συγκρουστεί όχι με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος ήδη βουλιάζει μέσα στην κινδυνολογία και το ψέμα» τόνισε.

«Ο λαός θα δώσει ψήφο στήριξης στο ΣΥΡΙΖΑ για να συγκρουστεί με το καθεστώς της ολιγαρχίας που λεηλάτησε την πατρίδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια».

tsipras

Η Ελλάδα έγινε αποικία χρέους

Για μετατροπή της Ελλάδας σε πειραματόζωο διάλυσης της παραγωγικής βάση και αποικία χρέους κατά τα τελευταία χρόνια έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του.

«Αυτά που έγιναν είναι εγκληματικά» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι η συζήτηση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να είναι η Ελλάδα στην ΕΕ και να έχουν οι Έλληνες αξιοπρέπεια, μέλλον και προοπτική.

tsipras3

«Χρειάζεται επανεκκίνηση της οικονομίας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε περιοδεία στην Καρδίτσα όπου συναντήθηκε με αγροτικούς συλλόγους και τον Αμπελοοινικό Σύλλογο στον πεζόδρομο της Καρδίτσας. Πριν τη συνάντηση αυτή πραγματοποίησε χαιρετισμό, μπροστά στο εκλογικό κέντρο.

Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως «ερχόμαστε με σχέδιο, να οδηγήσουμε σε αυτό που ονομάζομαι επανεκκίνηση της οικονομίας, σε αυτό που ονομάζομαι παραγωγική ανασυγκρότηση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πια δεν είναι η απειλή, είναι η ελπίδα, η μεγάλη ελπίδα για την Ευρώπη, μια Ευρώπη που έχει ανάγκη για μια αλλαγή πορείας, και αυτό το αποδέχονται πια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γηραιάς ηπείρου.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2015: Σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές 2015 – Τσίπρας: Η μεσαία τάξη έχει ήδη εξολοθρευτεί από τον Σαμαρά

Εκλογές 2015 - Αλέξης Τσίπρας: Γιατί ζητώ ισχυρή εντολή

Σχετικές ειδήσεις