ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η Siemens, ο Τσουκάτος και το ξέπλυμα των ταμείων του ΠΑΣΟΚ

Η Siemens, ο Τσουκάτος και το ξέπλυμα των ταμείων του ΠΑΣΟΚ

Όλη η αλήθεια για τη δίωξη του πρώην στελέχους

Ότι ζούμε στη χώρα του παράλογου, της διαπλοκής, των σκοπιμοτήτων, της απόκρυψης της αλήθειας και της πραγματικότητας, της κατευθυνόμενης «ενημέρωσης» είναι λίγο-πολύ γνωστό.

Όταν όμως όλα τα παραπάνω «σμίγουν» σε ένα χοντρό δούλεμα του πόπολου ή των ιθαγενών (έτσι πιστεύουν κάποιοι...) και η σκοπιμότητα ξεπερνά κάθε όριο «βγάζοντας μάτια», όταν η κατευθυνόμενη «ενημέρωση» και η παραπληροφόρηση πιάνουν «ταβάνι», τότε «το πόπολο» πρέπει να ενημερωθεί. Και να κρίνει ανάλογα, μαθαίνοντας την αλήθεια.

Όπως είναι λοιπόν γνωστό, η εμπλοκή του παλιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Θ. Τσουκάτου στην όζουσα υπόθεση του μέγιστου σκανδάλου της Siemens προκύπτει απ' την παραδοχή του ότι πράγματι πήρε απ' την αμαρτωλή εταιρία 400.000 ευρώ (1.000.000 μάρκα) απ' τα 70 περίπου εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για δωροδοκίες Ελλήνων αξιωματούχων για να τα δώσει στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, όπως κι έκανε.

Αυτή η παραδοχή του Θ. Τσουκάτου επιβεβαίωσαν και δύο υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ τότε. Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ με μισόλογα που δεν έπεισαν... ούτε τα στελέχη του είπε, ότι αυτά τα 400.000 ευρώ δεν έφτασαν στα ταμεία...

Θέλετε τώρα να μάθετε, για τι κατηγορείται ο Τσουκάτος και προτείνεται η παραπομπή του για βαρύτατο κακούργημα;

Διότι, λέει, πήρε τα 400.000 ευρώ. Αλλά... τα έδωσε όχι στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά τα μοίρασε σε υπαλλήλους του ΟΤΕ!

Και γιατί αυτό; Επειδή, λέει, το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει ότι αυτά τα χρήματα μπήκαν στα ταμεία του!

Δηλαδή ούτε η παραδοχή του ίδιου του Τσουκάτου έπεισε, ούτε η επιβεβαίωσή της από υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ!

Κι αν κάποιος ισχυριστεί, ότι όλο αυτό το απίστευτο παραμύθι γίνεται για να ξεπλυθούν και να αθωωθούν τα κομματικά ταμεία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. (διότι... ποιος πιστεύει ότι κι εκεί δεν πήγαν χρήματα απ' τη Siemens;) είναι... βλάξ!

Ή μήπως είμαστε όλοι βλάκες;

Ή μήπως το σύστημα δίνει τα ρέστα του για να διασωθεί;

Ή μήπως μας δουλεύουν ομαδικά;

Και προσέξτε. Όλα τούτα τα απίστευτα (;) εξελίσσονται τη συνδρομή των ΜΜΕ της διαπλοκής και των δημοσιογράφων της εντεταλμένης «ενημέρωσης», ε;

Να δούμε, θα αντιδράσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης;

Σημ. Newsbomb.gr: Αν ο Τσουκάτος αποδειχτεί ένοχος, να πάει φυλακή. Να κριθεί αυστηρότατα. Είναι όμως άλλο αυτό και άλλο το ομαδικό, άθλιο, ελεεινό δούλεμα. Ε, δεν θα δεχτούμε και λοβοτομή!

Σχετικές ειδήσεις