ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ποιος είναι ο άγνωστος «Χ» που καταγγέλλουν οι ΑΝ. ΕΛ;

Ποιος είναι ο άγνωστος «Χ» που καταγγέλλουν οι ΑΝ. ΕΛ;

Υπαρκτό πρόσωπο που εργάστηκε σε τρία τουλάχιστον κόμματα ως μυστικο-σύμβουλος

Αν και το όνομά του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, το ρεπορτάζ του newsbomb επιβεβαιώνει ότι ο «Δευκαλίων» - τον οποίο φωτογράφησαν ο Καμμένος και ο Χαϊκάλης ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να δωροδοκήσει τον τελευταίο - είναι υπαρκτό πρόσωπο το οποίο εργάστηκε σε τρία τουλάχιστον κόμματα ως μυστικο-σύμβουλος επί χρηματο-οικονομικών θεμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μετά από πολυετή θητεία στο ΠΑΣΟΚ μέχρι και όταν αποπέμφθηκε επί ΓΑΠ, ανέλαβε σύμβουλος του Πάνου Καμένου για το θέμα των CDS για τον Αντρίκο Παπανδρέου. Έχοντας άριστες σχέσεις με τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ και ειδικά με τον Αντώνη Σαμαρά, βρισκόταν επί μακρόν και στους ΑΝΕΛ και στη ΝΔ, ως μυστικός συνεργάτης.

Όπως είπε και ο Πάνος Καμμένος τον συνάντησε στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά και του τον σύστησε ο Δημήτρης Σταμάτης ως ειδικό επί χρηματοιοικονομικών θεμάτων.

Πρόκειται για τον Γ. Α. ο οποίος αρθρογραφούσε συχνά σε διάφορα sites με το ψευδώνυμο Δευκαλίων. Ήταν γνωστός σε αρκετούς δημοσιογράφους για τις ιδιότητές του και κυρίως διότι επέμενε στην αντιμνημονιακή γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε και ο κ. Καμμένος, ο Γ.Α. εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος - όπως ο ίδιος ισχυριζόταν - στην τράπεζα Πειραιώς και στην Deutche Bank.

Σχετικές ειδήσεις