ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τζορτζ Σόρος: Με τα λεφτά του γεμίζει αίμα το Αιγαίο

Τζορτζ Σόρος: Με τα λεφτά του γεμίζει αίμα το Αιγαίο

Το ποσό των 11 δισ. ευρώ διαθέτει ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος για τη μεταφορά προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει σήμερα, Δευτέρα (09/11/2015) η ιστοσελίδα hellasforce.com.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Χειλαδάκη, ο Σόρος επαίνεσε την Τουρκία ότι με την μεγάλη της... «ευσπλαχνία» έσωσε την ζωή εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών.

Φυσικά δεν είπε τίποτα για τα τεράστια οικονομικά κέρδη της τουρκικής μαφίας από την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών από τα νότια και ανατολικά σύνορα της Τουρκίας, προς το Αιγαίο.

Μένοντας τρεις ολόκληρες μέρες στην Τουρκία, ο Σόρος παρέδωσε και... μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για να υποδέχονται με καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που μεταφέρονται με τα δικά του χρήματα, για να διαλύσουν κυριολεκτικά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με πρώτη και καλύτερη την ελληνική.

Έτσι λύθηκε και το αίνιγμα απο που βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί για να έρθουν στην Ελλάδα. Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος «ανθρωπιστής», Τζώρτζ Σόρος!

Πηγή: Hellasforce.com

Σχετικές ειδήσεις