ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ρώσος επιχειρηματίας στο Newsbomb.gr: Ποιοι κρύβονται πίσω από την τρομοκρατία!

Ρώσος επιχειρηματίας στο Newsbomb.gr: Ποιοι κρύβονται πίσω από την τρομοκρατία!

Ο Κωνσταντίν Μαλοφέεφ Ρώσος επιχειρηματίας, πρόεδρος ομίλων επικοινωνίας, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και αγαπημένος του Κρεμλίνου μιλά ανοιχτά στο Νewsbomb.gr και στην Μαρία Γιαχνάκη για την τάση των τρομοκρατικών επιθέσεων και γι αυτούς που υποθάλπουν την τρομοκρατία θέτοντας έναν ολόκληρο σχεδόν κόσμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΑΛΟΦΕΕΦ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΧΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αποστολή Μόσχα Μαρία Γιαχνάκη

Το Newsbomb.gr σε μια εποχή που οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν πια καθημερινότητα, ταξιδεύει και αφουγκράζεται τις απόψεις όλων των χωρών που εμπλέκονται ως πολιτική, με τη νέα μόδα εκφοβισμού των λαών, συναντώντας ηγέτες, εξτρεμιστές, αναλυτές και επιχειρηματίες που εμπλέκονται κι έχουν εικόνα για την διεθνή τρομοκρατία.

maria

Διαβάστε εδώ τις αποκλειστικές συνεντεύξεις ηγετών για την τρομοκρατία

Η άποψη του Ρώσου κροίσου δεν διαφέρει πολύ από την εξήγηση που διατύπωσαν πρόσφατα στο Newsbomb.gr ηγέτες και σύμβουλοι κυβερνήσεων της Τουρκίας, του Κουβέιτ, της Γάζας κ.λπ.

rosos 2

Ο ίδιος βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην κορυφή της λίστας των κυρώσεων, σε Αμερική και Ευρώπη λόγω της υποστηρικτικής του δραστηριότητας στην στρατιωτική παρουσία και άμυνα στην Ουκρανία αλλά και για την δυναμική του να αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα της τρομοκρατίας.

Όμως στην προκειμένη περίπτωση ο Κωνσταντίν Μαλοφέεφ, ως Ρώσος κροίσος και δημιουργός υπηρεσιών πληροφορίας και παράλληλα θύμα της προπαγανδιστικής απαγόρευσης εξόδου του, από την χώρα, δε θα μπορούσε από το να μην αποκαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από το μόρφωμα αυτό, που κλείνει στο καβούκι τους λαούς, που χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως βόμβες στην Ευρώπη, που στέλνει εγκληματίες με εντεταλμένη υπηρεσία σε χώρες της Μεσογείου, για να εκτελέσουν στην ουσία, τις ισορροπίες των κρατών.

Ο Ρώσος Κροίσος αναφέρεται στις ομάδες που πατούν στην ισλαμιστική βάση για να δημιουργήσουν ανασφάλεια και νέα τάξη πραγμάτων σε χώρες που επιθυμούν να αποκτήσουν, με την τακτική του «διαίρει και βασίλευε».

Στην αποκλειστική του συνέντευξη μάλιστα αναφέρεται στα νέα δεδομένα της Αμερικής με τον Τραμπ στο τιμόνι της χώρας.

Τονίζει ότι ο ρόλος της Σαουδικής Αραβίας είναι σημαντικός στο παιχνίδι της τρομοκρατίας, ενώ αποκαλύπτει και τον ρόλο των μυστικών υπηρεσιών που τρέφεται και από την αντιπαλότητα της CIA και της Ρωσίας.

Κατά τα λεγόμενα του Μαλοφέεφ η δημιουργία των τρομοκρατικών ομάδων βασίζεται σε εγκληματικές φυσιογνωμίες, οι οποίες δρουν βάσει σχεδίου μυστικών υπηρεσιών, που με εργαλεία τα εξαρτήματα που δημιουργούν οι ίδιες, έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν το 100% των δραστηριοτήτων των διαφόρων χωρών.

Οι εγκληματίες που αλιεύονται από αυτές τις υπηρεσίες όπως αποκαλύπτει, γίνονται σύντομα αυτοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκτελέσουν ανθρώπινες ζωές στο όνομα του Ισλάμ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΑΛΟΦΕΕΦ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΧΝΑΚΗ

Σχετικές ειδήσεις