ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νεκρός δικηγόρος στην Τροιζηνία: Χτύπημα από γεωργικό εργαλείο «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

έγκλημα τροιζηνία αστυνομία
Φωτογραφία αρχείου
INTIME

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 58χρονο δικηγόρο ο οποίος βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι στο μπαλκόνι της μονοκατοικίας του  στην Τροιζηνία

Βαθύ τραύμα στο κεφάλι πιθανότατα από γεωργικό όργανο έφερε ο 58χρονος δικηγόρος που βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι της μονοκατοικίας στην οποία έμενε στην Τροιζηνία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το τραύμα εντοπίστηκε στο εμπρόσθιο τριχωτό της κεφαλής.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι η πόρτα της μονοκατοικίας βρέθηκε μισάνοιχτη και χωρίς να έχουν εντοπιστεί ίχνη έρευνας στο οίκημα.

Τα στοιχεία αυτά «δείχνουν» στους αστυνομικούς ότι απομακρύνεται η εκδοχή της ληστείας.

Τον 58χρονο δικηγόρο, ο οποίος είχε καταγωγή από την Αττική αλλά δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Τροιζηνία, βρήκε νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του το απόγευμα της Κυριακής ένας φίλος του.

Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν ήδη λάβει κατάθεση από τον φίλο του 58χρονου δικηγόρου, ο οποίος ήταν χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Το βάρος των ερευνών πέφτει τώρα στις υποθέσεις που χειριζόταν ο δικηγόρος καθώς φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο της ληστείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΕ στο Newsbomb.gr: Είναι έτοιμη η Ευρώπη για μία νέα πανδημία;