ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς που συνελήφθησαν για βιασμό στην Ομόνοια

ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς που συνελήφθησαν για βιασμό στην Ομόνοια
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ σε βάρος των δύο Ειδικών Φρουρών που συνελήφθησαν για τον βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία 19χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο αστυνομικούς μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας. Οι δύο Ειδικοί Φρουροί έχουν συλληφθεί, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε νωρίς την Παρασκευή (14/10) η ΕΛΑΣ, ενώ όπως έγινε γνωστό σε νεότερη ενημέρωση έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα περάσουν από Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

«Σε συνέχεια του από 14-10-2022 Δελτίου Τύπου σχετικά με σύλληψη δύο Ειδικών Φρουρών για βιασμό 19χρονης ημεδαπής, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα», αναφέρει η ενημέρωση.

Το Newsbomb.gr με αναλυτικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας του βιασμού της 19χρονης από δύο αστυνομικούς.

Στην κατάθεσή της η 19χρονη αναφέρει ότι οι αστυνομικοί της πρότειναν να τη ξεναγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα «για να τη γνωρίσουν καλύτερα» και στη συνέχεια την οδήγησαν στο ισόγειο, όπου τη βίασαν μέσα σε δωμάτιο. Την ώρα του βιασμού, όπως κατέθεσε, ο ένας από τους αστυνομικούς φορούσε στη στολή του καταγραφική κάμερα.