ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: 40χρονος πυροβόλησε τεχνικό στους όρχεις

Θεσσαλονίκη: 40χρονος πυροβόλησε τεχνικό στους όρχεις

Ένας 40χρονος στη Θεσσαλονίκη ζήτησε από τεχνικό να ψάξει τις απιστίες της συζύγου του και μετά νομίζοντας ότι εκείνος είναι ο εραστής, τον πυροβόλησε στους όρχεις

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης όταν δέχτηκε κλήση για επεισόδιο σε οικία στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν έναν 29χρονο τραυματισμένο από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival ο 40χρονος θεωρούσε ότι η σύντροφός του τον απατά. Για τον λόγο αυτό κάλεσε στο σπίτι του τον 29χρονο τεχνικό υπολογιστών προκειμένου να ερευνήσει τον υπολογιστή της συντρόφου του για πειστήρια που αποδεικνύουν την απιστία της.

Καθώς ο τεχνικός έψαχνε τον υπολογιστή της συντρόφου του 40χρονου, ο 40χρονος άρχισε να πιστεύει ότι η σύντροφός του τον απατά με τον τεχνικό. Εκείνη τη στιγμή του επιτέθηκε και τον πυροβόλησε με τροποποιημένο πιστόλι. Η σφαίρα βρήκε τον 29χρονο στους όρχεις. Ο τεχνικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλεύεται.

Ο 40χρονος δράστης συνελήφθη. Συνελήφθησαν, επίσης, δύο τσιγγάνες ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίες βρίσκονταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 40χρονος είχε στην κατοχή του εκτός από το τροποποιημένο όπλο ακόμη δύο πιστόλια αερίου.