ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Aγωνία για τον αστυνομικό - Ντοκουμέντα από τις δραματικές στιγμές

nosokomeio

Το  ζητούμενο είναι να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ το επόμενο στάδιο θα είναι η ανταπόκριση του εγκεφάλου του αστυνομικού εφόσον αποκτήσει τις αισθήσεις του

Πυρετωδώς διεξάγει έρευνες η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά του αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη την εξέλιξη της υγείας του 31χρονου αστυνομικού στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Από τους 400 προσαχθέντες ελήφθησαν αποτυπώματα και DNA ενώ παράλληλα και έλεγχος για ίχνη πυρίτιδας σε χέρια και ρούχα για να εντοπιστεί ο χούλιγκαν που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα με πιστόλι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο αστυνομικός τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα ευθείας βολής που εξερράγη στον μηρό του, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του αστυνομικού

Η κατάσταση του 31χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα που τον χτύπησε στον μηρό, στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στου Ρέντη, παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του έγινε καθαρισμός στο σημείο του τραυματισμού, στον μηρό, κάτι το οποίο θα γίνει πάλι σήμερα το πρωί, περίπου στις 11:00.

Εν αναμονή του νεότερου ιατρικού ανακοινωθέντος το πρωί του Σαββάτου, το ζητούμενο είναι να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ το επόμενο στάδιο θα είναι η ανταπόκριση του εγκεφάλου του 31χρονου εφόσον αποκτήσει τις αισθήσεις του, καθώς παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Οι δραματικοί διάλογοι όταν προσπαθούσαν να σώσουν τον τραυματία

Οι συνάδελφοι του τραυματία αστυνομικού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας του τουρνικέ προκειμένου να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι διάλογοι από τη στιγμή της προσπάθειας είναι δραματικοί:

«Χάνει τις αισθήσεις του δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε». Με αυτή τη δραματική φράση ένας αστυνομικός δίνει στο κέντρο τις πρώτες πληροφορίες από τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου του των ΜΑΤ, ο οποίος δέχτηκε φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδιών με χούλιγκαν, στο ματς του βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στην περιοχή του Ρέντη.

«Η βοήθεια πρέπει να φτάσει άμεσα», συνεχίζει ο αστυνομικός, εμφανώς σοκαρισμένος πάνω από τον συνάδελφό του, ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακούστε τους διαλόγους

Ο διάλογος:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛ.ΑΣ
Πες μου λίγο για τον συνάδελφο έχουμε κάνει το τουρνικέ;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Το έχουμε φτιάξει το τουρνικέ, έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες, έχει χαθεί αρκετό αίμα αναγνωρίζεται, για αυτό και να συντομεύει ο σταθμός.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Χάνει τις αισθήσεις του δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛ.ΑΣ
Μας ενημερώνει σε 1 θα είναι εκεί, αυτό μας ενημερώνουν

Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων εξετάζεται από την κυβέρνηση

Έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, στο μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τα επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

Στη σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι υπουργοί Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, υφυπουργός Αθλητισμού Γιαννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λάβει σοβαρά μέτρα. Μάλιστα, ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι είναι και της αναστολής όλων των αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα για το προσεχές διάστημα!

Σχετικές ειδήσεις