ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κανονικά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού τα ΜΑΤ - Προηγήθηκε «λευκή απεργία» για διαμαρτυρία

Κανονικά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού τα ΜΑΤ - Προηγήθηκε «λευκή απεργία» για διαμαρτυρία

Λόγω διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου σας στου Ρέντη, διμοιρίες των ΜΑΤ αρνήθηκαν νωρίτερα να μεταβούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου το βράδυ θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League. Ωστόσο, έπειτα από την κλήση των προϊσταμένων τους στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., τελικά οι διμοιρίες μεταβαίνουν κανονικά στο πόσο τους.

«Λευκή απεργία» πραγματοποίησαν νωρίτερα αστυνομικοί των ΜΑΤ, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης, διμοιρίες, που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα για το Europa League, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αρνήθηκαν να μεταβούν στο πόστο τους.

Οι αστυνομικές διμοιρίες έφτασαν μέχρι τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ωστόσο στη συνέχεια, και κατόπιν εσωτερικής συνεννόησης, επέστρεψαν στις βάσεις του.

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για κάποια οργανωμένη συνδικαλιστική ενέργεια, αλλά για απόφαση των συγκεκριμένων αστυνομικών. Όπως ανέφεραν, θα επέμβουν μόνο στην περίπτωση που πραγματοποιηθούν επεισόδια, στον εν λόγω κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού, στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Λίγο αργότερα ωστόσο, κλήθηκαν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. οι προϊστάμενοι των διμοιριών και στη συνέχεια, έπειτα από διαβουλεύσεις, οι διμοιρίες κατευθύνθηκαν κανονικά στο πόστο τους, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το ματς ξεκινάει στις 19:45.