ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέος Κόσμος: Η ΕΛΑΣ γνώριζε για το συμβόλαιο θανάτου- Στο μικροσκόπιο άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν

Νέος Κόσμος: Η ΕΛΑΣ γνώριζε για το συμβόλαιο θανάτου- Στο μικροσκόπιο άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν

Νέος Κόσμος: Οι Αρχές αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη ωστόσο αναφέρεται πως γνώριζαν για το συμβόλαιο θανάτου από τον Ιούνιο του 2023.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των εκτελεστών του Βαγγέλη Ζαμπούνη και του εντολέα της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 44χρονου έξω από βενζινάδικο στο Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα οι Αρχές, εξετάζουν το ενδεχόμενο η εντολή να έχει δοθεί μέσα από τις φυλακές χωρίς ωστόσο να αποκλείουν την πιθανότητα οι συντονιστές της δολοφονικής επίθεσης να έχουν συνεργαστεί με άτομα μέσα από τη φυλακή.

Παράλληλα, βάζουν στο «μικροσκόπιο» τους φακέλους των συμβολαίων θανάτου που αφορουσαν ανθρώπους της νύχτας τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια, καθως εκτιμούν ότι μπορούν να βρουν απαντήσεις για τη μαφιόζικη εκτέλεση.

Τα «SMS» για τα δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, υπάρχουν πληροφορίες μέσα από SMS πως στις αρχές του Ιουνίου του 2023 η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε για δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα συμβόλαια θανάτου στον Κορυδαλλό και τον Νέο Κόσμου, όπου δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε ποια θα ήταν τα θύματα των συμβολαίων θανάτου, τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσων, αλλά και τον λόγο που κρύβεται πίσω από αυτές.