ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΧΕ «ΑΝΟΙΧΤΕΙ» ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέος Κόσμος: Ο άνδρας πίσω από το συμβόλαιο θανάτου στον «σκληρό» της νύχτας

Νέος Κόσμος: Ο άνδρας πίσω από το συμβόλαιο θανάτου στον «σκληρό» της νύχτας

Νέος Κόσμος: Άνθρωποι που γνώριζαν το θύμα και ήξεραν τις «δουλειές» εκτιμούν ότι το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Ε. Ζ. δεν είναι Έλληνας.

Οι περισσότερες πιθανότητες δείχνουν πρόσωπο από την Ανατολική Ευρώπη. Μάλιστα ορισμένοι που κινούνται στη νύχτα ήδη ψιθυρίζουν το ονόματα του.

Πριν μήνες ο 44χρονος όπως αναφέρουν πηγές στο newsbomb αποφάσισε να «ανοιχτεί» και σε άλλες παράνομες αγορές που όμως είχαν τον πρώτο λόγο «μεγάλα κεφάλια» του εξωτερικού. Αναζήτησε κομμάτι της πίτας και μπλέχτηκε στα πόδια τους. Άρχισε να γίνεται ενοχλητικός όπως αναφέρουν. Θεωρούσε ότι η δύναμη που είχε στην νύχτα της Αθήνας, τον έκανε άτρωτο απέναντι σε όλους και σε όλα.

Όπως έλεγαν αξιόπιστες πηγές στο Newsbomb σε αυτήν την υπόθεση οι αρχές θα φτάσουν στα πρόσωπα που αναζητούν μέσω του πληροφοριακού δικτύου και μόνο. Θα πρέπει να αναζητήσουν την απάντηση στις πιάτσες της παρανομίας και σε όσους συναναστρέφονταν το θύμα τον τελευταίο καιρό.

Ο Ε. Ζ. δεν μιλούσε πολύ για τις δουλειές του αλλά είχε πρόσωπα που εμπιστευόταν τυφλά και γνωρίζουν τη μεγάλη έχθρα που είχε με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Στην Ελλάδα οι μεγάλοι του εχθροί δεν είναι πια στη ζωή όσο για τους υπόλοιπους μπορεί να επιθυμούσαν να «φύγει από τη μέση» όμως κανείς δεν τολμούσε να τον αγγίξει. Ο τελευταίος που τον είχε βάλει στο μάτι έπεσε νεκρός μαζί με τον κουνιάδο του με παρόμοιο τρόπο όπως το θύμα.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι το ηγετικό στέλεχος της μαφίας στην Ελλάδα κυκλοφορούσε χωρίς προστασία τον τελευταίο καιρό. Στο παρελθόν όπου πήγαινε τον ακολουθούσαν τουλάχιστον 15 άτομα, τον τελευταίο όμως καιρό είχε μαζί του μόνο ένα άτομο και αυτό πλέον το έπαιρνε σπάνια.

Το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου στη χώρα εκτελέστηκε μέσα σε 28 δευτερόλεπτα πιθανότατα από «γρήγορα πιστόλια των Βαλκανίων».

Σχετικές ειδήσεις