ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κύκλωμα μαστροπείας -Αποκαλυπτικοί διάλογοι:«Από πού νομίζετε ότι βγάζει τα λεφτά - Από τις βίζιτες»

Κύκλωμα μαστροπείας -Αποκαλυπτικοί διάλογοι:«Από πού νομίζετε ότι βγάζει τα λεφτά - Από τις βίζιτες»

Σοκ προκαλούν τα μηνύματα που εφερε στο φως το Σταρ, στη νέα υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό, με θύματα ανήλικα κορίτσια. Σε πολλά μηνύματα μιλούν ξεκάθαρα για τα ραντεβού.

Από τα μηνύματα φαίνεται ότι πολλοί γνωρίζουν για το κύκλωμα και τα ραντεβού με τα ανήλικα κορίτσια. Μία 18χρονη είναι αυτή που δίνει στοιχεία στη μητέρα ενός θύματος.

Ο διάλογος μεταξύ τους είναι χαρακτηριστικός:

18χρονη: Με απειλεί να μην ανοίξω το στόμα μου σε εσάς.

Μητέρα: Πρέπει να μου πεις που έχει μπλέξει. Αν ξέρεις κάτι πες μου σε παρακαλώ εσύ έχεις δει κάτι πες μου.

18χρονη: Έχει μπλέξει κάπου και μου είπε ότι άμα ανοίξω το στόμα μου θα βάλει λίγα άτομα να με σκοτώσουν.

18χρονη: Εσείς τι πιστεύετε; Τα λεφτά που τα βγάζει; Από τις βίζιτες.

Η 18χρονη λέει στη μητέρα «ψάξτε το κινητό θα δείτε όλα τα ραντεβού».

Αποκαλυπτική είναι και μία άλλη συνομιλία μεταξύ της γυναίκας που έχει προφυλακιστεί, της Λορέλα, με την 17χρονη.

Λορέλα: Ναι ρε τρελή και εγώ τι θα πάρω;

17χρονη: 40 εντάξει;

Λορέλα: 50

17χρονη: Εντάξει χα,χα

Λορέλα: Μωρό μου σε αγαπώ.

17χρονη: Τελειώσαμε ακούς ξεκινάω έρχεται...

Λορέλα: Είναι μαζί σου; Πήγαινε στο δωμάτιο. Είμαι τον Π…σαλόνι

Η Λορέλα ισχυρίστηκε στις αρχές ότι αυτή η συνομιλία αφορούσε σε χρήματα που χρώσταγε από αισθητική παρέμβαση.

Στο μεταξύ σήμερα απολογήθηκαν ακόμα δύο άτομα για το κύκλωμα. Μία γυναίκα και ένας άνδρας που αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

«Προσπάθησα να βοηθήσω την 17χρονη να ξεμπλέξει» – Τι ισχυρίστηκε η 31χρονη προφυλακισμένη

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη 31χρονη προφυλακισμενη.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα. Είμαι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και το μεγαλώνω μόνη μου. Την 17χρονη την γνώρισα όταν ήταν 16 ετών. Ερχόταν στο διαμέρισμά μου για να της βάλω τεχνητές βλεφαρίδες. Γνωρίζω πολύ καλά τους γονείς της. Έλεγα στην μητέρα της να την προσέξει γιατί φοβόμουν ότι έχει μπλέξει. Τον φωτογράφο που λένε, της υπόθεσης δεν τον γνωρίζω. Προσπάθησα να βοηθήσω την 17χρονη να ξεμπλέξει. Δεν άκουγε τίποτα. Μέχρι πριν λίγο ήταν μαζί μου και έκλαιγε. Δεν γνωρίζω τις φίλες της. Τα χρήματα που αναφέρονται στα μηνύματα αφορούν αυτά που μου χρωστούσε για τις βλεφαρίδες», ανέφερε η 31χρονη προφυλακισμένη.

Από την άλλη όμως τα μηνύματα που είναι στα χέρια των Αρχών προβληματίζουν.

«Δεν ήξερα την ηλικία της», είπε ο 55χρονος κατηγορούμενος

Ο 55χρονος πελάτης που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ισχυρίστηκε πως η κοπέλα έδειχνε μεγαλύτερη.

«Η 15χρονη μου έδειξε δίπλωμα οδήγησης και μου ζήτησε να της νοικιάσω ένα αυτοκίνητο γιατί είχε μόνο ένα χρόνο το δίπλωμα. Το παρουσιαστικό της παρέπεμπε σε 22χρονη κοπέλα. Έχω κόρη στην ηλικία της και είναι ακόμα παιδί. Η 17χρονη κρατούσε ταυτότητα όταν την συνάντησα μαζί με μια άλλη φίλη της. Είδα μόνο την ημερομηνία γέννησης στο πίσω μέρος της ταυτότητας. Δεν ξέρω αν κρατούσε κάποιας άλλης. Δεν απείλησα καμία κοπέλα με όπλο. Είχα ένα αεροβόλο για πέταμα. Τα κορίτσια τα βρήκα σε σάιτ γνωριμιών όπου υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι ενήλικας», ανέφερε ο 55χρονος κατηγορούμενος.

Όσο για τον «φωτογράφο» των κοριτσιών, εκείνος θα πει: «Δεν θυμάμαι αν είχα γνωρίσει την 17χρονη όσο είχα σχέση με την 31χρονη κατηγορούμενη. Τα ραντεβού στο σπίτι μου έγιναν μέσω σόσιαλ και χωρίς την διαμεσολάβηση της 31χρονης. Από βλακεία μου έκανα ό,τι έκανα, επειδή με παρακάλεσε η 15χρονη και η 17χρονη να ανεβάσω τις φωτογραφίες τους στο σάιτ γνωριμιών. Μπορούσαν να ανοίξουν μόνες τους. Κάποια στιγμή μου ζήτησε η 17χρονη να τις κατεβάσω γιατί το έμαθε η οικογένειά της και το έκανα, αλλά μπορούσαν τα μέλη να κρατήσουν αποθηκευμένες τις αναρτήσεις. Η 17χρονη για να με εκβιάσει μου ζήτησε 5.000 ευρώ και τότε έμαθα ότι είναι ανήλικη».

Στο πλευρό της προφυλακισμένης αισθητικού είναι και η μητέρα της.

«(Την κόρη μου) Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ. Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορένα ήθελε να την ξεμπλέξει όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα. Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά. Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για (να βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες. Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…», είπε η μητέρα της.

Μέσα σε αυτό το κλίμα τραγικές φιγούρες οι ανήλικες, αλλά και οι οικείοι τους, που θέλουν να ξαναέρθει η ηρεμία στην ζωή τους.

Ξεσπά ο πατέρας της 31χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό, με τον πατέρα της 31χρονη που έχει προφυλακιστεί να ξεσπά, τονίζοντας πως η κόρη του είναι αθώα.

«Με την κόρη μου έχω μιλήσει. Την έχω ρωτήσει αν έχει κάτι να κρύψει και μου είπε όχι. Την κρατάνε άδικα. Έχει ένα παιδί στο σπίτι. Ήρθε ο εγγονός μου και μου είπε όταν την είδε, να η μαμά. Καθένας λέει ό,τι θέλει αλλά ένας είναι ο δικαστής. Αυτός έχει την τελευταία λέξη. Αισθάνομαι άσχημα για τα αλβανικά μέσα γιατί έδειξαν τις φωτογραφίες μας», τόνισε στο STAR ο πατέρας της 31χρονης που έχει συλληφθεί για μαστροπεία.

«Την κοπέλα αυτή (την 17χρονη) την έχω δει σπίτι. Το μόνο λάθος που έκανε η κόρη μου, ήταν η παρέα μαζί της, αλλά την λυπήθηκε. Της έλεγε μην το κανείς, θα σου βρούμε μια δουλειά. Τα έχει πει και η ίδια και η κόρη μου», ανέφερε στη συνέχεια.

«Πες μου, έχεις τίποτα να κρύψεις; Να ξέρουμε; Να ζητήσουμε μια συγγνώμη. Αν είχε κάνει κάτι θα ζητούσαμε συγγνώμη από τα θύματα. Πιστεύω πως αυτή η βρωμιά θα βγει στη φόρα. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στην κόρη μου», πρόσθεσε.

«Έχω μιλήσει με τους γονείς της 17χρονης. Της είπα να πει όσα έγιναν. Της είπα δεν θέλω να πεις ψέματα, να πεις την αλήθεια όπως είναι. Η μητέρα της έκανε ό,τι θα έκανε κάθε μάνα. Η κόρη μου κλαίει από τη φυλακή και λέει πως είναι άδικα μέσα. Λέω ψέματα στο παιδί της πως η μαμά του έχει πάει για δουλειά κάπου αλλού», σχολίασε στη συνέχεια.

«Ντρέπομαι να βγω από το σπίτι, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη», κατέληξε.