ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κολωνός: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δυο κατηγορούμενοι για την μαστροπεία ανηλίκων

Κολωνός: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δυο κατηγορούμενοι για την μαστροπεία ανηλίκων

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την νέα υπόθεση της μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό, στους οποίους επιβλήθηκαν μόνο περιοριστικοί όροι.

Στην αποκαλούμενη «Έλενα», που συνελήφθη την Κυριακή έπειτα από μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στην σεξουαλική εκμετάλλευση επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Η γυναίκα φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία και να υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη, ενώ η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη.

Το ανακριτικό κατώφλι πέρασε κι ένας 63χρονος άνδρας που εμφανίζεται ως πελάτης του κυκλώματος. Εκείνος φέρεται να υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

Για την υπόθεση έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι η 31χρονη «Λορέλα» και ένας ακόμα άνδρας 34 ετών γνωστός ως «Πέτρος ο φωτογράφος».

Ξεσπά ο πατέρας της 31χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό, με τον πατέρα της 31χρονη που έχει προφυλακιστεί να ξεσπά, τονίζοντας πως η κόρη του είναι αθώα.

«Με την κόρη μου έχω μιλήσει. Την έχω ρωτήσει αν έχει κάτι να κρύψει και μου είπε όχι. Την κρατάνε άδικα. Έχει ένα παιδί στο σπίτι. Ήρθε ο εγγονός μου και μου είπε όταν την είδε, να η μαμά. Καθένας λέει ό,τι θέλει αλλά ένας είναι ο δικαστής. Αυτός έχει την τελευταία λέξη. Αισθάνομαι άσχημα για τα αλβανικά μέσα γιατί έδειξαν τις φωτογραφίες μας», τόνισε στο STAR ο πατέρας της 31χρονης που έχει συλληφθεί για μαστροπεία.

«Την κοπέλα αυτή (την 17χρονη) την έχω δει σπίτι. Το μόνο λάθος που έκανε η κόρη μου, ήταν η παρέα μαζί της, αλλά την λυπήθηκε. Της έλεγε μην το κανείς, θα σου βρούμε μια δουλειά. Τα έχει πει και η ίδια και η κόρη μου», ανέφερε στη συνέχεια.

«Πες μου, έχεις τίποτα να κρύψεις; Να ξέρουμε; Να ζητήσουμε μια συγγνώμη. Αν είχε κάνει κάτι θα ζητούσαμε συγγνώμη από τα θύματα. Πιστεύω πως αυτή η βρωμιά θα βγει στη φόρα. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στην κόρη μου», πρόσθεσε.

«Έχω μιλήσει με τους γονείς της 17χρονης. Της είπα να πει όσα έγιναν. Της είπα δεν θέλω να πεις ψέματα, να πεις την αλήθεια όπως είναι. Η μητέρα της έκανε ό,τι θα έκανε κάθε μάνα. Η κόρη μου κλαίει από τη φυλακή και λέει πως είναι άδικα μέσα. Λέω ψέματα στο παιδί της πως η μαμά του έχει πάει για δουλειά κάπου αλλού», σχολίασε στη συνέχεια.

«Ντρέπομαι να βγω από το σπίτι, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη», κατέληξε.