ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: «Δεν είναι μπλεγμένη στο κύκλωμα μαστροπείας», υποστηρίζει η μητέρα της Λορέλας

Κολωνός: «Δεν είναι μπλεγμένη στο κύκλωμα μαστροπείας», υποστηρίζει η μητέρα της Λορέλας

Κολωνός: Τι λέει η μητέρας της 31χρονης Λορέλας που προφυλακίστηκε για το κύκλωμα μαστροπείας

 

Σε εκπομπή του Mega μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα της Λορέλας που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας που αποκάλυψε έπειτα από έρευνες η Αστυνομία στον Κολωνό.

Υπενθυμίζει ότι τόσο η 31χρονη Λορέλα όσο και ο 33χρονος από την Εκάλη που κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για μαστροπεία και πορνογραφία έχουν πάρει ήδη τον δρόμο για τη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η μητέρα της Λορέλας ανέφερε μιλώντας στο Mega ότι η κόρη της είναι ένα κορίτσι που δεν είχε ποτέ στην ζωή της, δεν είχε μπλέξει ενώ επιμένει ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

«(Την κόρη μου) Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ», ανέφερε αρχικά η μητέρα της Λορέλας για να συνεχίσει:

«Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορέλα ήθελε να την ξεμπλέξει όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα. Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά. Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για (να βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες».

«Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…», κατέληξε η μητέρα της 31χρονης.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Πέντε συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας

Συνολικά για το κύκλωμα μαστροπείας έχουν συλληφθεί πέντε άτομα.

Πρόκειται για μια 26χρονη η οποία κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης κατά συρροή και έναν 64χρονο, κατηγορούμενο για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση». Η 26χρονη φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού σε μια 17χρονη κοπέλα, την οποία και συνόδευε στους «πελάτες», ενώ ο 64χρονος κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 17 ετών.

Τρία ακόμη άτομα είχαν συλληφθεί για την υπόθεση την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επισης:

Κολωνός– Κύκλωμα μαστροπείας: «Έχω φάει ξύλο από τον 55χρονο...» - Νέες αποκαλύψεις 17χρονης

Κολωνός: Η χλιδάτη ζωή της 15χρονης έκανε τη μητέρα της να ξεσκεπάσει το κύκλωμα μαστροπείας

Κολωνός - Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος που είχε ρόλο φωτογράφου