ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός - Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος που είχε ρόλο φωτογράφου

Κολωνός - Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος που είχε ρόλο φωτογράφου

Οι πρώτες προφυλακίσεις για τη φρίκη που ζούσαν ανήλικες στην Αττική, οι οποίες έπεσαν θύματα κυκλώματος μαστροπείας.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους η 31χρονη με το ψευδώνυμο «Λορέλα», που θεωρείται εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας που έφτανε μέχρι την Εκάλη και ο 34χρονος από την Εκάλη που είχα το ρόλο φωτογράφου.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, ένας 55χρονος από τον Κορυδαλλό στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται, με την «Λορέλα» να υποστηρίζει πως γνωρίζει μόνο την 17χρονη και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει. Μάλιστα, υποστήριξε πως δε γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Αντίστοιχα, ο 34χρονος από την Εκάλη και ο 55χρονος ισχυρίστηκαν πως τα κορίτσια του έλεγαν πως είναι ενήλικα.

Στο μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να απολογηθεί ένας 63χρονος άνδρας ως πελάτης του κυκλώματος, αλλά και η 25χρονη με το ψευδώνυμο «Έλενα» που συνελήφθη την Κυριακή και από μαρτυρία ανήλικης περιγράφεται ως γνωστή της μητέρας της που την οδήγησε στην σεξουαλική εκμετάλλευση.

«Είμαστε όλοι χάλια ψυχολογικά. Η 30χρονη είναι αθώα, είναι φίλη μου πάρα πολύ καιρό. Δεν εμπλέκεται σε όλο αυτό. Άλλοι έπρεπε να είναι μέσα…» δήλωσε έξω από το ανακριτικό γραφείο η 17χρονη, ένα από τα τρία θύματα του κυκλώματος μαστροπείας αφήνοντας αιχμές στη συνέχεια σε βάρος της 25χρονης που απολογείται την Παρασκευή.

Μάλιστα, υποστήριξε πως η ίδια παρέσυρε την 15χρονη, λέγοντας: «την 15χρονη εγώ την παρέσυρα…η Λορέλα είναι αθώα, δεν την ξέρει καν την 15χρονη. Δεν ξέρω πως μπλέχτηκε η Λορέλα αλλά είναι αθώα. Αυτή προσπαθούσε να μου κάνει καλό, προσπαθούσε να με αποτρέψει να με πάει σε καμία καλή δουλειά. Εγώ φταίω γιατί τους έλεγα ότι είμαι 20 χρόνων».