ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ - ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κερατσίνι: Σοκάρει η μητέρα της 9χρονης - «Πήγε να χαλάσει το παιδί αλλά του ξέφυγε...»

Κερατσίνι: Σοκάρει η μητέρα της 9χρονης - «Πήγε να χαλάσει το παιδί αλλά του ξέφυγε...»

Κερατσίνι: Άγνοια για την εφιάλτη που ζούσε η κόρη της δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού που δεχόταν σεξουαλικές επιθέσεις από τον πατέρα της!

Νέες αποκαλύψεις για τα όσα ανατριχιαστικά συνέβαιναν στο Κερατσίνι με πρωταγωνιστή έναν 78χρονο που πραγματοποιούσε σεξουαλικές επιθέσεις στην 9χρονη εγγονή του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 78χρονος φέρεται να βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των 9 ετών μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της. Μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά ζούσαν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Το 9χρονο τότε κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, όχι όμως σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλον. Κάπως έτσι έφτασε στα αυτιά της μητέρας, του πατέρα και της γιαγιάς το περιστατικό αυτό.

«Πήγε να χαλάσει το παιδί αλλά του γλύτωσε»

Για όλα όσα υποστηρίζει ότι περνούσε στα χέρια του παππού της η μητέρα σήμερα φαίνεται να συνδέει και να ερμηνεύει κάποιες συμπεριφορές της ανήλικης κόρης της, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι διαπίστωνε την αρνητικότητα του παιδιού στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό.

Φαίνεται να υποστηρίζει ωστόσο ότι δεν έχει υπάρξει βιασμός.

Συγκεκριμένα, με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα, η οποία αναφέρει: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου Δραπετσώνας και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Πώς «ξεμονάχιαζε» και βίαζε την εγγονή του ο 78χρονος

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα βίωνε μια 9χρονη τα τελευταία επτά χρόνια στα χέρια του παππού της, ο οποίος ασελγούσε πάνω της.

«Σου αρέσει;». Αυτή την αρρωστημένη ερώτηση έκανε ο 78χρονος παππούς της 9χρονης που κατηγορείται για τον βιασμό της από το 2017 στο Κερατσίνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο ηλικιωμένος πραγματοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην 9χρονη όταν έλειπε η κόρη του (μητέρα του παιδιού) και η σύζυγός του.

Για να καταφέρει ο 78χρονος να μείνει μόνος με το παιδί, χρησιμοποιούσε ως πρόφαση την προβολή κάποιας ταινίας στην τηλεόραση, έβαζε το κορίτσι στον καναπέ για να παρακολουθήσουν μαζί και στη συνέχεια το θώπευε στα γεννητικά όργανα ρωτώντας το αν του αρέσει!

Το παιδί από την πλευρά του επέμενε πως δεν θέλει να μένει μόνο του με τον 78χρονο και απέφευγε κάθε επαφή μαζί του, απαντώντας πάντα αρνητικά στο ενδεχόμενο να πάει μαζί του στο χωριό.

Προσπαθεί να βγάλει ψεύτρα την εγγονή της!

Σύμφωνα με το STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, η σύζυγος του ηλικιωμένου και γιαγιά του κοριτσιού, τόνισε πως ποτέ ο 78χρονος δεν θα είχε κάνει κάτι τέτοιο επιμένοντας στην αθωότητά του.

«Είμαι παντρεμένη μαζί του 50 χρόνια και θα ήταν παιδεραστής και μάλιστα με την εγγονή μας; Σε παρακαλώ τώρα...», ανέφερε η σύζυγος του ηλικιωμένου χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

Σχετικές ειδήσεις